nooo tu na filmiku to już jest masakra
też tak sobie próbuje ale wiadomo, fwd to coraz bardziej zwalniam zwalniam i zwalniam i nie ma takiego efektu
Michu!,
Mnie nie zatrzymią bo zawsze lece na sygnale hahahha ;d
Moderator: Moderator
też tak sobie próbuje ale wiadomo, fwd to coraz bardziej zwalniam zwalniam i zwalniam i nie ma takiego efektu
kimz napisał(a):marcinkazimierz,
nooo tu na filmiku to już jest masakrateż tak sobie próbuje ale wiadomo, fwd to coraz bardziej zwalniam zwalniam i zwalniam i nie ma takiego efektu
Michu!,
Mnie nie zatrzymią bo zawsze lece na sygnale hahahha ;d

nie ma sie cos dziwić 
co do zimowych zabaw to jest to niesamowita frajda
Wraz z przyjacielem wsiadamy w jego e34 i znajdujemy drogi prowadzące do jakiejkolwiek wsi na ktorej jest masa zakrętów i tam lecisz sobie 50 na 2 gaz i kontrujesz
lecisz bokiem dobre kilkadziesiat metrow jak dobrze utrzymasz jak nie to rów
ostatnio mielismy sytuację lece wlasnie owym bmw kumpel krzyczy "dawaj 360" ja na zakręcie 80stopni ogień i lecimy nie obróciło bo złapało piasek i tak 20m bokiem co skonczylo się ściągniętą oponą z felgi
haha gdyby nie youtube stalibyśmy tak i stali bo oczywiście nie było zapasówki
plak w oponie zapalniczka i opona na swoim miejscu
zima i tylny napęd to niesamowita frajda ;D co nie zmienia faktu iż golfem też można 
bo takie kręcenie sie w kółko na parkingu to chyba mija sie z celem co nie 
Opik napisał(a):Michu! napisał(a):na pustym parkingu np. tesco itd. tez mnie mogą dojechać takim karniakiem?
tak, dokładnie to pod Lidlem miała w.w. sytuacja miejsce
strzeliniasty napisał(a):ha tu jest roznie
parkingu tesco auchana to przewaznie ich drogi wewnetrzne czyli pod zarzadem marketu, podczas bawienia sie samochodem pierwsze musi cie upomniec ochrona obiektu a jak przyjda i cie upomna a dalej robisz swoje moga wezwac policje
myslicie czemu przewaznie wszystkie zloty odbywaja sie na parkingach przy galeriach czy marketach?? wlasnie dlatego co napisalem powyzej

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości