Moderator: Moderator
tankowanie w nocy ze wstydu.tego nie było jeszcze u mnie czym się kierują tacy ludzie to chyba nigdy nie załapię. Ale jak kolega radi pisał szkoda takiej r32 czy 2.2 turbo zagazować świętokractwo że tak powiem jak widze abfy czy vr6 w gazie to mi trochę szkoda silnika.co innego silniki 8v które całkiem dobrze znoszą lpgOpik napisał(a):Radi, Przemo90 w Niemczech pakują gaz do takich silników ale nie ze względu na hajs... Ekologia panie, to jest modne

Radi napisał(a):Opik napisał(a):Radi, Przemo90 w Niemczech pakują gaz do takich silników ale nie ze względu na hajs... Ekologia panie, to jest modne
To jest panie kolego bardzo dobry powód ale to są Niemcy u nas mało kto pakuje ze względu na ekologię

a myslalem ze temat nie bedzie popularny tak bardzo
pawelus6 napisał(a):Lubie sobie też pojeździc benzynka ale też dieslem, każdy ma swoje upodobania tak jak z kolorami, jednemu sie podoba niebieski innemu zielony i teraz mozna juz zaczac wojnę - tak samo z silnikami, każdy ma swój typ
Co do gazu to sie nie wypowiadam - nie miałem stycznosci i tyle.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości