Moderator: Moderator
• Strona 2 z 4 • 1, 2, 3, 4
benek napisał(a):każdy śmiga czym chce i ma swoje zdanie
ale warto to zdanie poprzeć konkretami, doświadczeniem? wiedzą? a nie głupim gadaniem
piwo dla Opik'a
-

deusiwo - Members
- Rocznik: 95
- Silnik: ADZ
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 5-drzwiowe
ja opisałem tylko to co mnie doświadczyło ? to nie gadanie za każdym razem jak kupię auto z gazem pada mi silnik zakładam taki co nigdy gazu nie widział wywalam instalację i chłopie wiesz jak długo śmiga
A o uszczelkach pod głowicą się nie wypowiadam
tyle skarpet nie podarłem w życiu ile razy uszczelki przez gaz wymieniałem 
A o uszczelkach pod głowicą się nie wypowiadam
tyle skarpet nie podarłem w życiu ile razy uszczelki przez gaz wymieniałem 
to nie świat mknie do przodu
to ty za.........
Gaz jest do zapalniczek
Ropa do traktorów
to ty za.........
Gaz jest do zapalniczek
Ropa do traktorów
- benek
- Gaduła
Opik napisał(a):deusiwo, odmienia się normalnie
sorki, jak wleziesz między wrony to kraczesz jak i one
if you know what I mean 
benek napisał(a): tyle skarpet nie podarłem w życiu ile razy uszczelki przez gaz wymieniałem
Może po prostu częściej zmieniaj skarpety? Na początek powiedzmy raz na tydzień, żeby szoku nie było, z czasem możesz coraz częściej zmieniać
-

deusiwo - Members
- Rocznik: 95
- Silnik: ADZ
niby diesel mało dynamiczny tak ? to polecam obejrzeć samochody kolegów z vwgolf.pl
moment obrotowy w dieselku potrafi narobić zamieszania . A że diesel umiera przy 5 tyś. to popytajcie ludzi którzy mają gov moda i kręcą Td do 6,5 obr. 
moment obrotowy w dieselku potrafi narobić zamieszania . A że diesel umiera przy 5 tyś. to popytajcie ludzi którzy mają gov moda i kręcą Td do 6,5 obr. 
-

Pozor - Members
Pozor napisał(a):A że diesel umiera przy 5 tyś. to popytajcie ludzi którzy mają gov moda i kręcą Td do 6,5 obr.
a ilu jest takich ludzi? Pewnie nawet mniej niż takich, których benzyna kręci się do 11 tys. Więc no sory, mówimy ogólnie

-

Opik - Members
- Silnik: 2.0
- Paliwo: PB+LPG
- Nadwozie: 3-drzwiowe
no ogólnie gaz,benzyna czy ropniak i tak wszystko służy żeby jeździć a jak ktoś zadba tak ma . W gazie z tych wszystkich najtaniej i najdalej się zajedzie , oczywiście że LPG daje w kość prowadnicom zaworowym ale przy zaniedbaniu nawet tdi nie wytrzyma jak wleje się minerała z lotosu 

-

Pozor - Members
Ja rozumiem jak ktoś pakuje gaz w golfika bo dużo jeździ i żeby było taniej itd... Ale jak ktoś pakuje gaz do Audi A8 4,2 bądz np BMW 750 do tego wlew schowany prawie pod podwoziem żeby nikt nie widział przyjezdza taki biznesmen i za 20 zł no to halo co to ma być??? Szpan? Stać cie na konia to chyba stać cie na siano dla niego.
-

Radi - Members
- Rocznik: 93
- Silnik: 2.8 AAA