Moderator: Moderator
-

murgen - Gaduła
haha powiem nawet wiecej:) za maluszkiem obejzy sie wiecej osób niz za zbajerowanym golfem
wiem to z wlasnego doswiadczenia:)
wiem to z wlasnego doswiadczenia:)- KrzysztofKaty
- Czytacz
dokładnie u mnie w Starogardzie jak jedzie odrestaurowana wołga albo fiat 125 p to normalnie szał nawet porsche 911 czy viper nie robi takiego widowiska 

-

Pozor - Members
marcin2e, a był nawet artykuł w jakiejś gazecie o przyszłych klasykach
Alfa Romeo Brera, Citroen C6. Audi A2, Honda s2000, Mercedes CLS, Renault Vel Satis, Rover 75, Toyota Prius I, VW Multivan VR6, Smart City Coupe, Saab 9-5 II - ich typy
Alfa Romeo Brera, Citroen C6. Audi A2, Honda s2000, Mercedes CLS, Renault Vel Satis, Rover 75, Toyota Prius I, VW Multivan VR6, Smart City Coupe, Saab 9-5 II - ich typy

-

Opik - Members
- Silnik: 2.0
- Paliwo: PB+LPG
- Nadwozie: 3-drzwiowe
Opik napisał(a):marcin2e, a był nawet artykuł w jakiejś gazecie o przyszłych klasykach
Z tym Smart City Coupe to już chyba przesadzili:D
- marcin2e
- Badacz tematu
Biorac pod uwage wiedze Opika z gazetek motoryzacyjnych obstawiam ze jest kioskarzem 

Zielony Family: moj-golf/zielona-perla-by-grzesiek2507-t58764.html
Moj poprzedni "Europe":
moj-golf/czerwony-golfik-by-grzesiek2507-t46031.html
Moj poprzedni "Europe":
moj-golf/czerwony-golfik-by-grzesiek2507-t46031.html
-

Grzesiek2507 - Members
marcin2e napisał(a):Opik napisał(a):marcin2e, a był nawet artykuł w jakiejś gazecie o przyszłych klasykach
Z tym Smart City Coupe to już chyba przesadzili:D
była jeszcze współczesna Multipla ale uznałem że to za wiele
chociaż za parę lat będziemy mogli straszyć dzieci "bo przyjedzie po Ciebie czarna multipla" 
Grzesiek2507 napisał(a):Biorac pod uwage wiedze Opika z gazetek motoryzacyjnych obstawiam ze jest kioskarzem
studia mają to do siebie, że na wykładach trzeba coś robić

-

Opik - Members
- Silnik: 2.0
- Paliwo: PB+LPG
Mój golf jest z 91r a więc młodość nie ta, serduszko mu padło raz, ma nowe z 96r ale takie samo prawie. Kupiłem bo zawsze mi się podobały. Co prawda jak na razie dbam o niego tylko mechanicznie i żeby nie zjadała go Pani rdza to mam plany co do niego.
Planuje co prawda kupić sobie nowsze auto jakieś w dłuższe trasy czy coś, a tego będę miał dla mojego syna, na pewno zachowam go w stanie dużo lepszym, będę starał się modzić troszkę go, powoli z czasem.
To moje pierwsze auto, starsze niż ja ale się zakochałem
Planuje co prawda kupić sobie nowsze auto jakieś w dłuższe trasy czy coś, a tego będę miał dla mojego syna, na pewno zachowam go w stanie dużo lepszym, będę starał się modzić troszkę go, powoli z czasem.
To moje pierwsze auto, starsze niż ja ale się zakochałem

-

Misiek1994 - Badacz tematu
- Rocznik: 1992
- Silnik: 1.4 ABD
- Paliwo: PB