Moderator: Moderator
U mnie w okolicy jezdzi tego dosc sporo ale i na szrotach pojawiaja sie juz coraz czesciej. Na zlom trafiaja albo zjedzone albo po dzwonie, z tego co obserwuje w poszukiwaniu "perelek" to nigdy nic nie ma same golasy... a jak juz sie cos znajdzie chociazby szeroka dokladka w przyzwoitym stanie to podejscie pracownikow szrotu mnie zadziwia. Mowie ze chce kupic a on ze nie na sprzedaz i polamal ja przy mnie wiec powiedzialem jego szefowi jaka sprawa no ale nic juz sie nie dalo zrobic...
Moje VWozidelko
> moj-golf/mkiii-dawidjg-recaro-projektory-gwint-borbet-t-t40840.html
> moj-golf/mkiii-dawidjg-recaro-projektory-gwint-borbet-t-t40840.html-

DawidJG - Badacz tematu
Paweu_mk3 napisał(a):Chłopaki... tak na 'popłakanie' przy dobrej wOdzie nad obecnym stanem niemieckiej motoryzacji z 'tamtych lat'...
Obrazek
w radostowicach k. pszczyny jest to samo, tylko że stosiki są dużo większe
aż żal patrzeć-

deusiwo - Members
- Rocznik: 95
- Silnik: ADZ
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 5-drzwiowe
Takie złomowisko na golfy to fajna sprawa.
Można wyrwać sporo fajnych i tanich gratów.
Ale niestety musimy się oswoić z myślą, że ten masa tych złomów będzie z każdym rokiem się powiększać
Można wyrwać sporo fajnych i tanich gratów.
Ale niestety musimy się oswoić z myślą, że ten masa tych złomów będzie z każdym rokiem się powiększać
- krzysiogol
- Czytacz
W Radostowicach też już jest coraz mniej gofrów, nawieźli mase chińszczyzny teraz..
Jak się bawić to się bawić dawke zwiększyć, turbo wstawić
-

SilesiaKatowice - Czytacz
to po to jestesmy My i to forum zeby chociaz te nasze autka przetrwaly
ale tez widzialem ze sporo kolegow tu z forum sprzedaja swoje 3 po to zeby kupic cos nowszego
Bardzo mi sie podoba postawa kolegi prezesik25 bo zostawia sobie golfa a te autko co kupil jest dupowozem
ale tez widzialem ze sporo kolegow tu z forum sprzedaja swoje 3 po to zeby kupic cos nowszego
Bardzo mi sie podoba postawa kolegi prezesik25 bo zostawia sobie golfa a te autko co kupil jest dupowozem
Moj TDi http://www.golf3.pl/topics2/mk3-czarny- ... t48647.htm
JEDNO SERCE JEDNO BICIE JAZDA GOLFEM TO JEST ŻYCIE
AUTO-COMPLEX
-mechanika
-blacharstwo
-konserwacja
-czesci oleje filtry
e-mail:auto.complexx@interia.eu
Tel 723317489
KOLUSZKI ul NATOLIŃSKA 18
JEDNO SERCE JEDNO BICIE JAZDA GOLFEM TO JEST ŻYCIE
AUTO-COMPLEX
-mechanika
-blacharstwo
-konserwacja
-czesci oleje filtry
e-mail:auto.complexx@interia.eu
Tel 723317489
KOLUSZKI ul NATOLIŃSKA 18
-

marcino1 - Badacz tematu
marcino1 napisał(a):to po to jestesmy My i to forum zeby chociaz te nasze autka przetrwaly
No tak.
marcino1 napisał(a): ale tez widzialem ze sporo kolegow tu z forum sprzedaja swoje 3 po to zeby kupic cos nowszego
Szkoda to jest życia a nie samochodu.
marcino1 napisał(a):Bardzo mi sie podoba postawa kolegi prezesik25 bo zostawia sobie golfa a te autko co kupil jest dupowozem
No nie każdego stać to raz... Dwa nie każdy ma miejsce by trzymać dwa auta.
Jeszcze jedno... Nie wiem na jakiej podstawie segregujecie tutaj ludzi na 'miłośników' i 'użytkowników' ale jest to raczej nie na miejscu.
Tyle. Piss..

-

Paweu - Members
- Rocznik: 1111
- Silnik: 0.8
- Paliwo: CNG
- Nadwozie: cabrio
Wiadomo troche szkoda grubych projektow tworzonych przez pare lat a nastepnie ida na graty albo w niepowołane ręce za śmieszna cene ale to chyba każdego sprawa osobista....inaczej natomiast wygląda sprawa z tzw napaleńcami ktorzy w ciągu powiedzmy roku wsadzaja mnostwo kasy,czasu,fantów itp sują plany na swapy a za chwile auto na sprzedaz za cholendarna kwote
Gdyby jakis samochód miał mi służyc jako przejścowka na rok,poltore to oprócz mechanicznych częsci złamanego grosza bym w niego nie wsadził.
Gdyby jakis samochód miał mi służyc jako przejścowka na rok,poltore to oprócz mechanicznych częsci złamanego grosza bym w niego nie wsadził.
-

maximus_spi - Gaduła
- Rocznik: 95
- Silnik: 1.9 TDI
- Paliwo: ON
- Nadwozie: 3-drzwiowe
maximus_spi fakt, że duża część osób nie kończy projektów i sprzedaje to działa bynajmniej dla mnie na plus, więcej fajnych i tanich rzeczy.
Niestety mentalność Polaków jest niezmienna....chęć posiadania coraz to nowszych zabawek:)
Niestety mentalność Polaków jest niezmienna....chęć posiadania coraz to nowszych zabawek:)
- krzysiogol
- Czytacz
krzysiogol napisał(a):Niestety mentalność Polaków jest niezmienna....chęć posiadania coraz to nowszych zabawek:)
Nowszych ale i za razem bezpieczniejszych (no jeśli nie przyjechał do Polski w wersji lego).
-

Paweu - Members
- Rocznik: 1111
- Silnik: 0.8
- Paliwo: CNG
- Nadwozie: cabrio
A ja wyczailem dzis na szrocie naszego forumowego golfa. Wlepka pod tylna lampa, srebrny, 5 furtek, rejestracje PKL cos tam. Lampy tyl byly albo czerwono biale, albo czerwono czarne (dymione) nie wiem, bo ciemno bylo.
Zielony Family: moj-golf/zielona-perla-by-grzesiek2507-t58764.html
Moj poprzedni "Europe":
moj-golf/czerwony-golfik-by-grzesiek2507-t46031.html
Moj poprzedni "Europe":
moj-golf/czerwony-golfik-by-grzesiek2507-t46031.html
-

Grzesiek2507 - Members