Moderator: Moderator
nagrzewnica
Witam ! Mam taki problem: po zgrzaniu sie samochodu czy ogrzewanie jest wlaczone czy tez wylaczone (przy wlaczonym mocniej) przez wyloty wydostaja sie tumany pray jednym slowem sauna jesli mieliscie taki przypadek to podpowiedzcie cos z gory dzieki . gg 296062
Ostatnio edytowano 12 sie 2008, o 08:37 przez marek8282, łącznie edytowano 1 raz
- marek8282
- Berbeć
a ile ci max pokazuje na wskazniku temp silnika..
? albo ci sie silnik przegrzewa albo masz pekniety wezyk... ja tak kiedys mialem w passacie, wentylator za puzno sie wlaczyl i napoczatku para(sauna) a puzniej woda zaczela wlewac sie do kokpitu...
? albo ci sie silnik przegrzewa albo masz pekniety wezyk... ja tak kiedys mialem w passacie, wentylator za puzno sie wlaczyl i napoczatku para(sauna) a puzniej woda zaczela wlewac sie do kokpitu...- piotr0488
- Members
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
http://vwgolf.pl/porady/nagrzewnica.html
a tu masz porade jak to wymienic w skrócie
a tu masz porade jak to wymienic w skrócie
-

-chudy- - Badacz tematu
Nagrzewnica
Witam,
mam pytanie odnośnie ceny nagrzewnicy, ile może kosztować jej wymiana? jak jest u Was? zamierzam pojechać do jakiegoś warsztatu, bo prawdopodobnie to przez nią nie mam ciepła w auciku, no i nie chcę przepłacić
Pozdrawiam
mam pytanie odnośnie ceny nagrzewnicy, ile może kosztować jej wymiana? jak jest u Was? zamierzam pojechać do jakiegoś warsztatu, bo prawdopodobnie to przez nią nie mam ciepła w auciku, no i nie chcę przepłacić
Pozdrawiam
- piotrlight
- Berbeć
nagrzewnica u mnie kosztuje około 40zł a sama wymiana z 50-100zł bo jest z tym troszkę zabawy i rozbierania
-

marcinkoz2910 - Members
dzięki za info, jutro dowiem się ile to u mnie kosztuje i napiszę
a orientuje się ktoś ile za termostat mogą zarządać? wolę na wszelki wypadek zapytać
a orientuje się ktoś ile za termostat mogą zarządać? wolę na wszelki wypadek zapytać

- piotrlight
- Berbeć
co do ceny towaru to najlepiej oryginał bo to ważna część ale im drożej tym lepiej a co do usługi montażu to 20-40zł, dla kogoś kto z tym robi to jest chwila moment
-

marcinkoz2910 - Members
Powrót do Klimatyzacja i Nawiewy