Moderator: Moderator
znacie może objawy rozwalonej nagrzewnicy ? bo coś czuję że gdzieś przy nagrzewnicy ucieka mi płyn chłodniczy
. bo sprawdziłem wszystkie rury pod maską i tam jest sucho a więc jak sprawdzić bez wyciągania dechy czy nagrzewnica jest ok ? jakiś pomysł ktoś podrzuci ? 
pietrasiak2 napisał(a):Przy włączeniu nawiewu mocno paruje szyba przednia
vinni_pl napisał(a):mam pod dywanikiem pasażera wodę
vinni_pl napisał(a):ale wiem że mam pod dywanikiem pasażera wodę

slawek5t napisał(a):vinni_pl napisał(a):mam pod dywanikiem pasażera wodę
W pierwszej kolejności uszczelnić obudowe filtra kabinowego. Dość dużą ilością silikonu.
Masz szyberdach ?
Ktoś wyciął wygłuszenie aby nie nasiąkało i aby nie robiła sie gnojówka. No ale nie do końca posprzątał ten bajzel - nie usunął przyczyny .
Dużo płynu ci ucieka ? Moze sprawdź czy to jest woda czy płyn (na podłodze)
obudowę muszę jutro uszczelnić, i jutro obczaje czy jest to płyn czy zwykła woda
a płynu dolałem więc zobaczę czy ucieka i ile 
pietrasiak2 napisał(a):A płyn znika Tobie?
kupiłem znów 5 l płynu tj 50 zł kolejne.
układ się odpowietrzył znów dolałem to co poszło w obieg. ale na przełomie 2 dni zauważyłem ubytek poniżej minimum wczoraj dolałem znów do min a max i zobaczę czy znów ubędzie, denerwuje mnie też woda/płyn pod dywanikiem, nie ma opcji żeby z dywaników ciekło bo jest chlapa gdyż są one gumowe i zatrzymują wodę.. a wiem że pod dywanikiem od strony pasażera jest chlapa..
Powrót do Klimatyzacja i Nawiewy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości