Jutro idę do pracy więc nic nie zrobie ale we wtorek albo go naprawie albo roz.....be, bo nie mam już pomysłu. Dodam tylko że termostat wyjęty, chłodnica drożna, pompa pompuje wszystkie zęby są bo jak wyjąłem termostat to ją 10 razy sprawdzałem a poza tym przerzuca płyn do zbiorniczka. przewody przedmuchałem, w auci robi się ciepło czyli nagrzewnica oki, parownik nie zamarza czyli do gazu chyba też dochodzi ale jescze wezmę jak już mówiłem podłącze te dwa węże co do nagrzewnicy wchodzą razem na krótko i odłącze przewody do gazu i zobaczy się. A wiesz może czy pompa pompuje od środka czy do środka?
[ Dodano: 2012-04-22, 21:29 ]
korek też wymienie, ale czy on puszcza tylko ciśnienie a wody nie???
Moderator: Moderator
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
logusek jak rozbierzesz korek to zobaczysz z czego sie sklada
jest tam bardzo mocna sprezyna ktora ciezko pokonac i wody nie puszcza ale jak juz bedzie cisnienie za duzo to sie poddaje
taka kolej rzeczy korek z 10 zl kosztuje
jest tam bardzo mocna sprezyna ktora ciezko pokonac i wody nie puszcza ale jak juz bedzie cisnienie za duzo to sie poddaje
taka kolej rzeczy korek z 10 zl kosztuje
Aktualnie posiadam golfa III 1.9 TD umierajacego na ruda ospe i to >>> pozostale/chrysler-voyager-jaszczur-t77315.html a miałem tez audi 80 b4, byl tez golf III 1.8 GT i golf III kombi i vento.
-

trojeczkaGT - Members
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
trojeczkaGT napisał(a):mechanik zmieniajac uszczelke nie splanowal Ci glowicy lub zalozyl zla uszczelke nie od tego silnika
wierzysz w to co piszesz bo ja nie!. mechnik wie co robi i napewno mu uszczelki od 2E nie wpakował.
moim skromnym zdaniem to cos nie teges z głowica każdy mechanik ci to powie nawet byłem w ASO i od razu padło chasło ze jak płyn gotuje i wywala to peknieta głowica. a też pakowałem kase w korki i uszczelki. logusek, masz identyczna sytuacje jak ja z przed dwóch lat! powodzenia w szukaniu
MĄDRA SOWA RADZI: LEGALIZOWAC I SADZIĆ!!!!
- rafal9119
- Members
Jak ci się gotuje na drugim silinku to wina czujnika temperatury
ja z tym walczyłem i też mechanik już głowy nie mial co to może być aż doszedł,że może to czujnik w chłodnicy i zalożylismy na czas próby i problem wyeliminowany 
ja z tym walczyłem i też mechanik już głowy nie mial co to może być aż doszedł,że może to czujnik w chłodnicy i zalożylismy na czas próby i problem wyeliminowany 
- greg_117
- Gaduła
Powrót do Klimatyzacja i Nawiewy