Liwinglawida napisał(a):sprawdz korki w podłodze... przy okazji wysusz dokładnie wykładzine w golfie.
a gdzie one sie znajduja jak wyglądają bo nie mam pojęcia!! może jakies zdjecia..
[ Dodano: 2012-01-04, 20:07 ]
i ile ich jest
Moderator: Moderator
Liwinglawida napisał(a):sprawdz korki w podłodze... przy okazji wysusz dokładnie wykładzine w golfie.
mazi30 napisał(a):a gdzie one sie znajduja jak wyglądają bo nie mam pojęcia!!
oczywiście poległem, spędziłem milutko cały dzień deskę zdjąłem i nagrzewnica zmieniona. 8 godzin, z tego ze dwie spędzone na kombinowaniu czy jednak by się nie dało.Lobus napisał(a):sam przerabiałeś temat więc wiesz, że to prawie niewykonalne

) ) zauwazylam, ze w momencie wlaczenia cieplego powietrza (nie mam klimy) z nawiewow leci dziwny zapach, nie zaden taki zdechlego czegos
tylko no jakis taki chemiczny ) pomyslalam sobie jak dotarlam ze saczy mi sie plyn chlodniczy i to moze stad. Okej, zmienilam rozrzad termostat, plyn chlodniczy i krocce z ktorych cieknal plyn ale problem zostal nadal, nawet czyscilam nawiewy takimi piankami do czyszczenia nawiewow ale dalo spokoj na krotki okres czasu
. W deszcz prawie nie da sie jechac, paruje strasznie. Pomyslalam okej - trza wymienic filtr kabinowy. kilka dni temu go wymienilam, wczesniej (na starym filtrze umylam jesio raz szyby ale nic ...efekt null, zapach nadal jest tylko przy cieplym przy zimnym go nigdy nie bylo). Dzisiaj jechalam w dluzsza trase, to nie bylo znaczenia czy cieple powietrze na 2,3,4 poziom czy zimne - szyba przednia byla tlusta, nie pomgalo przecieranie gabka, czysta szmatka itp.
a skomplikowana jest jej wymiana ...
, taki ostry w momencie kiedy wlacze cieple powietrze

Powrót do Klimatyzacja i Nawiewy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości