ja zrobiłem tak tydzień temu i do tej pory szyby w ogóle nie parują:) sprawdź też pod schowkiem czy ci sie jakaś linka nie odczepiła
 ja zrobiłem tak tydzień temu i do tej pory szyby w ogóle nie parują:) sprawdź też pod schowkiem czy ci sie jakaś linka nie odczepiła 
Moderator: Moderator

ja użyłem takiego szamponu jak na tvn turbo pokazywali i działa to dużo lepiej niż preparaty antyroszeniowe kupiłem za 18 zł Autoland przeciwko parowaniu szyb i nic nie działał
 ja użyłem takiego szamponu jak na tvn turbo pokazywali i działa to dużo lepiej niż preparaty antyroszeniowe kupiłem za 18 zł Autoland przeciwko parowaniu szyb i nic nie działał  

czaro napisał(a):PabloSBT, dzięki wielkie za info. Jak zaczną i mnie parować to się kupi Bambi i zastosuje. W sumie to na tylnej to para mi się zbiera tyle że ja jej nie używam- wolę do przodu niż patrzeć wstecz
 u mnie często policja prywaciakami jeździ  i jak widze w tylniej szybie że za mną jedzie mondeo,passat lub Octavia to jeżdżę ostrożniej
 u mnie często policja prywaciakami jeździ  i jak widze w tylniej szybie że za mną jedzie mondeo,passat lub Octavia to jeżdżę ostrożniej  a szampon dla dzieci działa rewelacyjnie
 a szampon dla dzieci działa rewelacyjnie 
i co potem ,wycierac to na sucho czy zostawic w spokoju?PabloSBT napisał(a):na ściereczkę bierzesz trochę szamponu i rozsmarowujesz

PabloSBT napisał(a):u mnie często policja prywaciakami jeździ i jak widze w tylniej szybie że za mną jedzie mondeo,passat lub Octavia to jeżdżę ostrożniej

na suchą szybę wcierasz szampon do włosów szmatką tylko nie za grubo i wtedy szyby nie parują, ale jak jest mróz to marznie wszystkoswatu napisał(a):i co potem ,wycierac to na sucho czy zostawic w spokoju?PabloSBT napisał(a):na ściereczkę bierzesz trochę szamponu i rozsmarowujesz
 dzisiaj miałem taki przypadek ale jak puściłem nawiew na szybę to momentalnie znikł mróz
 dzisiaj miałem taki przypadek ale jak puściłem nawiew na szybę to momentalnie znikł mróz  a ten szampon to wciera się w szybę tak żeby była dobra przejrzystość i się zostawia tylko przed zostawieniem samochodu na dworze po dłuższej jeździe dobrze jest puścić na chwile zimny nawiew na szybę aby nie zamarzła
 a ten szampon to wciera się w szybę tak żeby była dobra przejrzystość i się zostawia tylko przed zostawieniem samochodu na dworze po dłuższej jeździe dobrze jest puścić na chwile zimny nawiew na szybę aby nie zamarzłaczyli po dłuzszej jezdzie zostawienie autana noc grozi zamarznieciem szyb?PabloSBT napisał(a):i się zostawia tylko przed zostawieniem samochodu na dworze po dłuższej jeździe dobrze jest puścić na chwile zimny nawiew na szybę aby nie zamarzła

swatu napisał(a):czyli po dłuzszej jezdzie zostawienie auta noc grozi zamarznieciem szyb?

Powrót do Klimatyzacja i Nawiewy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 21 gości