Moderator: Moderator
tomek_s23 napisał(a):To jest raczej home made z którym każdy sobie poradzi i po dobrych kosztach, a na wygląd wg mnie na prawdę nie można narzekać.

Radi napisał(a):Bierzesz sobie paste tą samą co polerowałeś i jedziesz co jakiś czas można to robić systematycznie albo jak to mówią zaczną zachodzić czyli pojawiac sie mleko. generalnie dobrze zrobiona polerka powinna strzymac conajmiej sezon bez pastowania.
Bo co miesiąc kół mi się nie będzie chciało ściągać
WNSCHOLES napisał(a):No liczę na to, że z sezon wytrzymają Bo co miesiąc kół mi się nie będzie chciało ściągać
No ale jak będzie mus to mus
A co możesz powiedzieć odnośnie wosków?
Radi napisał(a):Nie potrzebnie chcesz polerowac środek felgi kupa roboty a itak prawie tego nie widać ja bym wypolerował do granicy frontu i już. Co do tej porady to jak ma być ładnie to nie papierami 240,400.1000,2000 bo to za duże odstepy i nie spolerujesz poprzednich rys tylko na spokojnie 240,400,600,800,1000,1500,2000,2500 roboty dużo więcej ale efekt wyjdzie 100 razy lepszy.

Radi napisał(a):Dokładnie![]()
Do tego dużo cierpliwości bo polerowanie felgi w 10 godz jak w poradzie wydaje mi sie nie możliwe chyba że jesteś flash na spidzie
Bo mam dość "proste" felgi 
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości