Moderator: Moderator
witam jasne ze da rade to zrobic, ale najlepiej kupic uzywane oryginalne podzespoly, niz kombinowac jakies zamienniki. koszt el. szyb to ok 500zl za komplet na przod, czyli dwie prowadnice z silniczkami wiazki kabli przyciski z raczkami.pozdrawiam
- rado
- Czytacz
MaVeL napisał(a):Od dawna masz te auto? Może poprzedni właściciel grzebał coś pod tapicerką drzwi i odłączył kabelek potem zapomniał podłączyć. Ja tak miałem...
No na całe szczęście to były tylko wtyczki. Dzięki za pomoc i pozdrawiam
- Artuss.s
- Berbeć
elektryczne szyby
mam problem z jedna szybą tylna prawa a mianowicie działa mi w drugą strone na przełącznikach odwrotnie i przy domykaniu też i nie wiem co z tym zrobic prosze Was o pomoc !
- shaggy8
- Berbeć
Lusterko wewnętrzne i szyby elektryczne
Witam,
Mama dwa pytania:
1)nie ma ktoś z Was łącznika między lusterkiem wewnętrznym a tym dzyndzlem który jest przyklejony do szyby??
Pękł mi i lusterko kaput:(
Golfik III-92r.
2)ile kabli powinno wystawać z drzwi - kabli do sterowania elektrycznej szyby - mam o dziwo tylko jedną taką szybę (drzwi były wymieniane) i wystają mi 4 kable - nie wiem czy to nie za mało??
Pzdr i z góry dzięki za pomoc:)
Mama dwa pytania:
1)nie ma ktoś z Was łącznika między lusterkiem wewnętrznym a tym dzyndzlem który jest przyklejony do szyby??
Pękł mi i lusterko kaput:(
Golfik III-92r.
2)ile kabli powinno wystawać z drzwi - kabli do sterowania elektrycznej szyby - mam o dziwo tylko jedną taką szybę (drzwi były wymieniane) i wystają mi 4 kable - nie wiem czy to nie za mało??
Pzdr i z góry dzięki za pomoc:)
- Tongpo
- Czytacz
Witam niedawno to robiłem tylko w lewy przód musisz wyjąć przełącznik i z tego przełącznika wyjąć środek(uwaga na małe blaszki 2szt.nie zgub)poczym włóż srodek do przełącznika odwrotnie podłącz u mnie się udało i jest OK pozdrawiam
- ANDREW7123
- Berbeć
elektryczne lusterka
Mam problem z lusterkami. Raz działaja raz nie. Jak moze byc przyczyna? Pomocy?
z gory dzieki!!!
z gory dzieki!!!
- Bandzior
- Czytacz
ponownie elektryczne szyby ;)
Koledzy, mam takie pytanie.
Potrzebuje kupić cały mechanizm elektrycznych szyb na lewy przód. Niestety okazało sie że szyba nie spadał z szyny (jak utrzymywał sprzedający) a brak jest całego mechanizmu. Mam doprowadzone tylko kostki.
Dobrze myślę że potrzebuje prowadnice i silniczek?
Co moglibyście polecić mi na terenie Szczecina, żeby oczywiście było w miarę tanio?
Pakować sie w używki czy szukać nowe części?
Z góry dzięki:)
Pozdrawiam
Saddam
Potrzebuje kupić cały mechanizm elektrycznych szyb na lewy przód. Niestety okazało sie że szyba nie spadał z szyny (jak utrzymywał sprzedający) a brak jest całego mechanizmu. Mam doprowadzone tylko kostki.
Dobrze myślę że potrzebuje prowadnice i silniczek?
Co moglibyście polecić mi na terenie Szczecina, żeby oczywiście było w miarę tanio?
Pakować sie w używki czy szukać nowe części?
Z góry dzięki:)
Pozdrawiam
Saddam
- Saddam
- Berbeć
Sterownik Lusterek Problem Nie swieci a dziala
Mam ten sterownik
Wszystkie strony sterowania lusterkami dzialaja, ale diody nie swieca na zielono. Wyjmowalem i sprawdzalem diody i swieca. Ktore Piny odpowiadaja swieceniu diod ? moze cos w wiazce.
Pomocy!
Wszystkie strony sterowania lusterkami dzialaja, ale diody nie swieca na zielono. Wyjmowalem i sprawdzalem diody i swieca. Ktore Piny odpowiadaja swieceniu diod ? moze cos w wiazce.
Pomocy!
- grax
- Berbeć