Nawet jeżeli będzie gdzieś dalej to spotkać się z dobrą ekipą naprawdę warto Moderator: Moderator
nepwno gdziec w centrum Polski tak zeby kazdy mial podobna droge dojazdu
ktos rzucil pomysl karpacza miejsce ciekawe ale nie ma gdzie zmiescic wiekszej liczby aut jak juz to lotnisko aeroklubu jeleniogorskiego
ktos rzucil pomysl karpacza miejsce ciekawe ale nie ma gdzie zmiescic wiekszej liczby aut jak juz to lotnisko aeroklubu jeleniogorskiego
Moje VWozidelko
> moj-golf/mkiii-dawidjg-recaro-projektory-gwint-borbet-t-t40840.html
> moj-golf/mkiii-dawidjg-recaro-projektory-gwint-borbet-t-t40840.html-

DawidJG - Badacz tematu
prezesik25 napisał(a):Może tam, gdzie był zlot chyba w 2010 roku w Wiśniowej Górze k. Andrespola k. Łodzi ?
Hah
miejsce zlotu Fiata 126p 
-

drewnom - Badacz tematu
-

łukasz1983 - Members
- Rocznik: 1993
- Silnik: 1.6 ABU 1.8 Z18XE
- Paliwo: PB+LPG
- Nadwozie: 3-drzwiowe
Jura Krakowsko-Częstochowska, ładne plenery do zdjęć
ważne żeby było miejsce żeby namiot rozbić i jakieś zaplecze spożywczo alkoholowe w pobliżu
ważne żeby było miejsce żeby namiot rozbić i jakieś zaplecze spożywczo alkoholowe w pobliżu

moja biała strzała- moj-golf/biala-strzala-variant-1-9td-t50990.html
Nie dyskutuj z idiotą! Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem...
Nie dyskutuj z idiotą! Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem...
-

mkkay - Members
Chetnie bym dostal oczoplasu od nadmiaru Golfow
I tak jak pisza powyzsi juz...centrum Polski najuczciwsze i oby sie nie kurzylo jak na wiekszosci zlotow
I tak jak pisza powyzsi juz...centrum Polski najuczciwsze i oby sie nie kurzylo jak na wiekszosci zlotow

-

mager1985 - Czytacz
Pomyśł zorganizowania klubowego zlotu jak najbardziej popieram
.Jeśli chodzi o miejsce myślę że dla każdego golfamianaka/uczestnika powyższeg forum/członka klubowego miejsce nie będzie miało znaczenia.Centrum polski wydaje się najsprawiedliwszym miejscem.
.Jeśli chodzi o miejsce myślę że dla każdego golfamianaka/uczestnika powyższeg forum/członka klubowego miejsce nie będzie miało znaczenia.Centrum polski wydaje się najsprawiedliwszym miejscem.- Golf Maniak
- Members
- Rocznik: 1997
- Silnik: 1595 AFT
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
dokładnie jak wszyscy piszą okolice łodzi będą w sam raz akurat w moim przypadku wbiłbym na autostradę i bym szybko bez problemów zajechał
A termin za rok to w sam raz bo może dokończę w końcu projekt 
A termin za rok to w sam raz bo może dokończę w końcu projekt 
-

Pozor - Members
-

Dery - Czytacz
Myślę że miejsce jest ustalone będzie to centrum polski i odbędzie się w okolicach Łodzi 

Mój GOLF moj-golf/joker-1-9-tdi-t61143.html
-

hanawald - Members
- Rocznik: 97
- Silnik: 1.9 tdi
- Paliwo: ON
- Nadwozie: 5-drzwiowe
Letta22, ok. Tylko skąd wiesz jak będzie w przyszłym roku? Będziemy chcieli aby zlot odbył się w okolicach wakacji. Na forum jest sporo osób uczących się.
Im wcześniej wybierzemy datę tym lepiej. Przydałaby się też osoba, która będzie miała niedaleko, aby móc załatwić wszystkie formalności.
No i trzeba wybrać jakieś miejsce zlotu.
Im wcześniej wybierzemy datę tym lepiej. Przydałaby się też osoba, która będzie miała niedaleko, aby móc załatwić wszystkie formalności.
No i trzeba wybrać jakieś miejsce zlotu.
-

palio - Administrator
- Rocznik: 95
- Silnik: 1Z++
- Paliwo: ON
- Nadwozie: 5-drzwiowe
Powrót do ZLOTY OGÓLNOPOLSKIE I ZAGRANICZNE