Moderator: Moderator
nolan22 napisał(a):przed wjazdem na spot będzie ostra selekcja aut tylko będziemy wpuszczać ciekawe fury
hahahahah spot na 2 - 3 auta
?-

kimz - Gaduła
Hmm. selekcja? No mysle ze jak kolega kimz, napisał
ja mam do pomalowania zderzak tylni i przedni czekam juz 2 tyg za farba i doczekac sie nie moge.. i cos czuje ze przyjdzie mi przyjechac z nie pomalowanymi;-). co do miejsca no to Praking na bp obok Mcdonald z grilem było by ciezko ale do odwarznych swiat nalezy
zreszta bedzie obok mcdonald;-) 
ja mam do pomalowania zderzak tylni i przedni czekam juz 2 tyg za farba i doczekac sie nie moge.. i cos czuje ze przyjdzie mi przyjechac z nie pomalowanymi;-). co do miejsca no to Praking na bp obok Mcdonald z grilem było by ciezko ale do odwarznych swiat nalezy
zreszta bedzie obok mcdonald;-) 
Gofer by Cinula
- Cinula
- Czytacz
no lekko ale wiecie..? musle ze drewno nie bedzie potrzebne troche gazet i blisko dystrybutora i ognisko jak ta lala;-)
no i zobaczcie dwa w jedny mozna było by to zaliczyc do strajku w zwiazku z wysokimi cenami paliw;-)
no i zobaczcie dwa w jedny mozna było by to zaliczyc do strajku w zwiazku z wysokimi cenami paliw;-)Gofer by Cinula
- Cinula
- Czytacz
jestem tylko ciekawy jaka bedzie frekwencja
Grzes Ty bedziesz ? Bo inaczej nie jade, hehe
Grzes Ty bedziesz ? Bo inaczej nie jade, hehe
Zapraszam - mój były variant
moj-golf/gt-tdi-variant-by-maciej78-t36888.html
moj-golf/gt-tdi-variant-by-maciej78-t36888.html
-

maciej78 - Gaduła