Moderator: Moderator
a ja sobie tak czytam i jestem bardzo ciekawy co i kiedy z tego wyjdzie
Zapraszam - mój były variant
moj-golf/gt-tdi-variant-by-maciej78-t36888.html
moj-golf/gt-tdi-variant-by-maciej78-t36888.html
-

maciej78 - Gaduła
No panowie ja tam jak zaczełem to i skoncze widze ze temacik sie rozkrecił wiec jest nadzieja... generealnie mc donald? mnie tam pasuje tylko jak juz wczesniej pisałem z BartheZz_3 weekendy bo w tyg jestem zawalony praca..
Miejsce...? cos słyszałem o jakims jeziorku Moze Mierzyn lub Sieraków jeziorka sa Jesli juz rozmawiamy o PMI ogolnie u mojej Kobiety Jest agroturystyka duzy wigwam miejsce na ognisko tez jest jakas opcja nocleg tez by sie ogarneło na namioty miejsce tez jest boisko do siadki moze nie profesionalne z piaskiem ale z Trawka;-) chyba ze ktos ma lepsze pomysły no i jesli chodzi o terminy to ja od 15 do 17 jestem nad polskim mozem chyba ze jedziemy w ten weekend eskorta nad moze;-)
[ Dodano: 2012-07-26, 17:22 ]
ten weekend to miałem na mysli własnie 15-17 Sierpnia
[ Dodano: 2012-07-26, 17:24 ]
Co do szrotów to moj wczoraj wrocił od mechanika ktory mi podłoge spawał zostały jeszcze progi i przednie nadkola ale to w tym miesiacu pienieznie nie ogarne wiec stanem samochodu nie ma co sie przejmowac wazne jest ze VAG jak napisał kolega Szatannn
Miejsce...? cos słyszałem o jakims jeziorku Moze Mierzyn lub Sieraków jeziorka sa Jesli juz rozmawiamy o PMI ogolnie u mojej Kobiety Jest agroturystyka duzy wigwam miejsce na ognisko tez jest jakas opcja nocleg tez by sie ogarneło na namioty miejsce tez jest boisko do siadki moze nie profesionalne z piaskiem ale z Trawka;-) chyba ze ktos ma lepsze pomysły no i jesli chodzi o terminy to ja od 15 do 17 jestem nad polskim mozem chyba ze jedziemy w ten weekend eskorta nad moze;-)
[ Dodano: 2012-07-26, 17:22 ]
ten weekend to miałem na mysli własnie 15-17 Sierpnia
[ Dodano: 2012-07-26, 17:24 ]
Co do szrotów to moj wczoraj wrocił od mechanika ktory mi podłoge spawał zostały jeszcze progi i przednie nadkola ale to w tym miesiacu pienieznie nie ogarne wiec stanem samochodu nie ma co sie przejmowac wazne jest ze VAG jak napisał kolega Szatannn
Gofer by Cinula
- Cinula
- Czytacz
Cinula to co poleciłeś to gdzie to jest ?
mojego golfa obejrzysz tu: ZAPRASZAM DO OGLĄDANIA/MKIII BY KAROL
-

karol - Gaduła
Widze ze Cinula daleko od domu nie chce sie zapuscic
Jak tam chcecie, wg mnie najlepszy by byl McDonald ze wzgledu na ilosc miejsca no i troche blizej PO niz Sierakow, wiec moze kilku wiecej chetnych by przyjechalo
Jak tam chcecie, wg mnie najlepszy by byl McDonald ze wzgledu na ilosc miejsca no i troche blizej PO niz Sierakow, wiec moze kilku wiecej chetnych by przyjechalo

R.I.P Mystic B. [*]
-

BartheZz_3 - Members
- Rocznik: 95
- Silnik: 1Z
- Paliwo: ON
- Nadwozie: kombi
dokładnie tak może jeszcze ktos z poznania by przyjechal wiec można zrobic spot w Pniewach 

mojego golfa obejrzysz tu: ZAPRASZAM DO OGLĄDANIA/MKIII BY KAROL
-

karol - Gaduła
No dobra, to miejsce mamy, czyli McDonalds Pniewy
Termin wolicie weekendowy czy w tygodniu
Wlasciwie to by mi bylo obojetne, byle bym wiedzial o tym kilka dni wczesniej
Termin wolicie weekendowy czy w tygodniu
Wlasciwie to by mi bylo obojetne, byle bym wiedzial o tym kilka dni wczesniej

R.I.P Mystic B. [*]
-

BartheZz_3 - Members
- Rocznik: 95