Moderator: Moderator
edward_k napisał(a):najlepiej tam gdzie dzisiaj, spoko miejscówka, można nawet na spokojnie woskować sobie samochód i wyczilować przy coca coli spoglądając na zachód słońca nad stawem
myślę że można również śmiało tam rozpalić grilla uwędzić kiełbasę i wypić przynajmniej lekko alkoholowe piwo ... a wtedy napewno i atmosferka będzie dużo przyjemniejsza 
co do terminow to kwestia dogadania sie,ja niestety czesto pracuje w weekendy tak wiec sporadycznie jak sie uda bede wpadał z tym ze mysle niedziele byłyby według mnie najlepszym rozwiązaniem,soboty to jakies urodziny wypadna to wesele to jakies impry % itp a niedziele to przewaznie nuda wieje i mozna by to wykorzystac
co do miejscówki to tez bym obstawiał jakies ustronne miejsce nie koniecznie centra handlowemaximus_spi napisał(a): co do miejscówki to tez bym obstawiał jakies ustronne miejsce nie koniecznie centra handlowe

Golf Maniak napisał(a):maximus_spi napisał(a): co do miejscówki to tez bym obstawiał jakies ustronne miejsce nie koniecznie centra handlowe
Taaa żebyśmy znowu nie musieli się rozczepiać i jak co poniektórzy dojeżdzali do Mysłowic

dlatego napisałem, że czekam na wasze propozycje, ale nikt nic nie napisał prócz tego gdzie jest vwslask, ale można mieć też inną miejscówę
14/15 czerwca jak najbardziej.. kto jeszcze się pisze? 
jarolinho napisał(a):Nie nie musi być to M1dlatego napisałem, że czekam na wasze propozycje, ale nikt nic nie napisał prócz tego gdzie jest vwslask, ale można mieć też inną miejscówę
14/15 czerwca jak najbardziej.. kto jeszcze się pisze?

Jak padnie mi gofer to brata namówie i z nim wpadnę 
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości