Moderator: Moderator
I oczywiście cykajcie jakieś fotki
Spot zaczyna się o 16, więc można by było się ustawiać na Silesi o 15,30 
edward_k napisał(a):mi szczerze mówiąc jest trochę nie po drodze jechać 30 km do zabrza i z powrotem do katowic bo mam na 3 stawy jakieś 5 km, mogę się ustawić w silesi i stamtąd pojechać na 3 stawy
jak nikt się nie znajdzie to mogę spotkać się na parkingu z silesii bo tam to spoko wiem jak dojechać
to daj obrazek mapy albo ulice i tam sie skumamy fajnie by bylo se zrobić foto na parkingu podziemnym na silezjiBloku napisał(a):spokojnie spokojnie takie golfy to sie zaraz zucaja w oczy i z parkingu juz mamy bliziutko chyba ze na Załężu jest jakaś stacja benzynowa przedto daj obrazek mapy albo ulice i tam sie skumamy fajnie by bylo se zrobić foto na parkingu podziemnym na silezji
Na podziemnym w Silesi może być problem bo tam zawsze jest zapełnione, zwłaszcza w niedziele
a może się spotkamy na muchowcu np. tutaj https://maps.google.pl/maps?q=muchowiec ... 5skie&z=17 , kawałeczek od 3 stawów
najlepiej byłoby się dogadać z Tobą żebym podjechał na silesie, a potem już z Tobą w jakieś umówione miejsce
jeśli to nie problem
bo na silesie wiem jak, ale na muchowcu ani na 3 stawach jeszcze nie byłem nigdyUżytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości