Moderator: Moderator
Możemy się spotkać w strefie A1 , to jest zaraz przy wjeździe od ulicy Baildona . I dalej ładnie kolumna na 3 stawy
I oczywiście cykajcie jakieś fotki
Spot zaczyna się o 16, więc można by było się ustawiać na Silesi o 15,30 
I oczywiście cykajcie jakieś fotki
Spot zaczyna się o 16, więc można by było się ustawiać na Silesi o 15,30 
-

bambo - Moderator Globalny
- Rocznik: 98
- Silnik: 1.8 20V AGN
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
szczerze to wolałbym spotkać się gdzieś bliżej z kimś, np tak jak wczoraj na M1 i pojechać z parkingu, ktoś się pisze na takie coś?
-

jarolinho - Gaduła
mi szczerze mówiąc jest trochę nie po drodze jechać 30 km do zabrza i z powrotem do katowic bo mam na 3 stawy jakieś 5 km, mogę się ustawić w silesi i stamtąd pojechać na 3 stawy
-

edward_k - VIP
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
edward_k napisał(a):mi szczerze mówiąc jest trochę nie po drodze jechać 30 km do zabrza i z powrotem do katowic bo mam na 3 stawy jakieś 5 km, mogę się ustawić w silesi i stamtąd pojechać na 3 stawy
No Ty to wiadomo
jak nikt się nie znajdzie to mogę spotkać się na parkingu z silesii bo tam to spoko wiem jak dojechać-

jarolinho - Gaduła
spokojnie spokojnie takie golfy to sie zaraz zucaja w oczy i z parkingu juz mamy bliziutko chyba ze na Załężu jest jakaś stacja benzynowa przed
to daj obrazek mapy albo ulice i tam sie skumamy fajnie by bylo se zrobić foto na parkingu podziemnym na silezji
to daj obrazek mapy albo ulice i tam sie skumamy fajnie by bylo se zrobić foto na parkingu podziemnym na silezji-

Bloku - Czytacz
Bloku napisał(a):spokojnie spokojnie takie golfy to sie zaraz zucaja w oczy i z parkingu juz mamy bliziutko chyba ze na Załężu jest jakaś stacja benzynowa przedto daj obrazek mapy albo ulice i tam sie skumamy fajnie by bylo se zrobić foto na parkingu podziemnym na silezji
Też dobra propozycja
Na podziemnym w Silesi może być problem bo tam zawsze jest zapełnione, zwłaszcza w niedziele-

bambo - Moderator Globalny
- Rocznik: 98
- Silnik: 1.8 20V AGN
to trzeba by było się ustawić już o 14 żeby znaleźc miejsce
a może się spotkamy na muchowcu np. tutaj https://maps.google.pl/maps?q=muchowiec ... 5skie&z=17 , kawałeczek od 3 stawów
a może się spotkamy na muchowcu np. tutaj https://maps.google.pl/maps?q=muchowiec ... 5skie&z=17 , kawałeczek od 3 stawów-

edward_k - VIP
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
edward_k, podaj mi na pw Twoj numer telefonu i będę dzwonił w niedziele
najlepiej byłoby się dogadać z Tobą żebym podjechał na silesie, a potem już z Tobą w jakieś umówione miejsce
jeśli to nie problem
bo na silesie wiem jak, ale na muchowcu ani na 3 stawach jeszcze nie byłem nigdy
najlepiej byłoby się dogadać z Tobą żebym podjechał na silesie, a potem już z Tobą w jakieś umówione miejsce
jeśli to nie problem
bo na silesie wiem jak, ale na muchowcu ani na 3 stawach jeszcze nie byłem nigdy-

jarolinho - Gaduła