Moderator: Moderator
VW Mania 2013
Do VW Manii 2013 zostało jeszcze sporo czasu, jednak już teraz chciałbym się dowiedzieć ktoś z was wybiera się do Pruszcza na ten zlot? Może jak będzie dużo osób (min. 20) warto by zarezerwować jeden sektor tylko dla MK III ? Rezerwacja nic nie kosztuje, wystarczy zamówić wjazdówki przez internet.
Ostatnio edytowano 4 sty 2013, o 16:27 przez PrzemkoXVI, łącznie edytowano 1 raz
-

PrzemkoXVI - Members
Zależy jak mi się urlop ułoży w tym roku, przeważnie podczas gdy jest mania, ja wyjeżdżam i mnie omija, ale w tym roku chciałbym się pojawić 
Moje byłe MK3 VR6
moj-golf/vr6-by-pijey88-t4392.html
moj-golf/vr6-by-pijey88-t4392.html-

PiJey88 - Administrator
- Rocznik: 1996
- Silnik: 2.8 VR6 AAA
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 5-drzwiowe
ja po roku 2011 mam dość tej wieś imprezy niech tam organizator cos ogarnie bo taki event a dobrej reputacji nie ma a szkoda bo to największa impreza w PL a tak słabo idzie do przodu 

-

vankris - Members
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Nadwozie: 3-drzwiowe
vankris napisał(a):ja po roku 2011 mam dość tej wieś imprezy niech tam organizator cos ogarnie bo taki event a dobrej reputacji nie ma a szkoda bo to największa impreza w PL a tak słabo idzie do przodu
Ja na Manii byłem raz w zeszłe wakacje i mi się podobało. Lotnisko jest moim zdaniem prawie że idealnym miejscem do zaprezentowania swoich samochodów, bo po pierwsze - nikt nie musi się martwić o ewentualny brak miejsc, a po drugie pas startowy jest idealnym miejscem na wyścigi na dochodzenie oraz 1/4 mili. Jedyne czego mi brakowało to konkursów na najlepsze koło, najlepszą glebę, air-ride etc. Tak to było spoko.
Ostatnio edytowano 4 sty 2013, o 16:25 przez PrzemkoXVI, łącznie edytowano 1 raz
-

PrzemkoXVI - Members
vankris napisał(a):ja po roku 2011 mam dość tej wieś imprezy niech tam organizator cos ogarnie bo taki event a dobrej reputacji nie ma a szkoda bo to największa impreza w PL a tak słabo idzie do przodu
Skad wiesz jak nie byłeś? W zeszłym roku było już o połowe spokojniej takze wszystko idzie w dobrym kierunku do tego była faktoria co było miłym zaskoczeniem
-

Radi - Members
- Rocznik: 93
- Silnik: 2.8 AAA
Dodałem ankietę. Proszę abyście w niej zagłosowali, bo jakby zebrało się +20 osób to można by pomyśleć o wspólnym sektorze, a to byłoby cuś. 

-

PrzemkoXVI - Members
PrzemkoXVI, nie każdy kto jedzie chciał by stać w takim sektorze, wiadomo że większość jedzie z jakąś ekipą ze swojej okolicy więc raczej nie stanie w tym sektorze tylko ze swoją ekipą
Moje byłe MK3 VR6
moj-golf/vr6-by-pijey88-t4392.html
moj-golf/vr6-by-pijey88-t4392.html-

PiJey88 - Administrator
- Rocznik: 1996
- Silnik: 2.8 VR6 AAA
W zeszłym roku swój sektor miał vwgolf.pl i fajnie to wyglądało. Pomyślałem, że gdyby nasze trójki zebrać w jednym miejscu wyglądałoby to ciekawiej.
[ Dodano: 2013-01-04, 16:01 ]
Poza tym nikt nikogo nie zmusza, żeby stał tam gdzie nie chce. Po prostu chcę się dowiedzieć, kto byłoby zainteresowany wynajęciem sektora.
[ Dodano: 2013-01-04, 16:01 ]
Poza tym nikt nikogo nie zmusza, żeby stał tam gdzie nie chce. Po prostu chcę się dowiedzieć, kto byłoby zainteresowany wynajęciem sektora.
-

PrzemkoXVI - Members
Ja po cichu myślę , że bedzie VIP faktoria v2
A jak nie bedzie to i tak wpadnę zjęść jakiegoś kotleta z grilla ze znajomymi i nie przespac nocy w celu pilnowania emblematów ![cwaniak ;]](https://www.golf3.pl/images/smilies/cwaniak.gif)
A jak nie bedzie to i tak wpadnę zjęść jakiegoś kotleta z grilla ze znajomymi i nie przespac nocy w celu pilnowania emblematów ![cwaniak ;]](https://www.golf3.pl/images/smilies/cwaniak.gif)
-

chomik - Fanatyk
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Nadwozie: 3-drzwiowe
chomik napisał(a):Ja po cichu myślę , że bedzie VIP faktoria v2A jak nie bedzie to i tak wpadnę zjęść jakiegoś kotleta z grilla ze znajomymi i nie przespac nocy w celu pilnowania emblematów
ooo tez mam nadzieje było godnie
-

Radi - Members
- Rocznik: 93
- Silnik: 2.8 AAA
Ja już od paru lat jestem na VW Manii i ubiegłoroczna już mi się bardzo podobała, gdyż organizatorzy wzięli się w garść i chociaż trzoda jest i pewnie nadal będzie to przynajmniej coś się z tym robi i można zlot spędzić na prawdę fajnie. Co do sektora Golf3.pl, ja tam w sumie bym się pisał na coś takiego. Fakt jeździ się z ekipą z regionu, ale raz można stanąć z inną ekipą, a od czasu do czasu też zintegrować się ze swoimi, można to pogodzić wg mnie. Zobaczymy jak się temat rozwinie, na VW Manii 2013 na pewno zawitam, bo daleko nie mam. 

-

Dembi - Badacz tematu