Moderator: Moderator
Knight Rider, jak będę to oczywiście wspólny sektor z naszym forum 

Mój Gofer Movie :
moj-golf/moj-zielony-golfik-movie-d-t46252.html
moj-golf/moj-zielony-golfik-movie-d-t46252.html
-

Knight Rider - Badacz tematu
równie dobrze można być ze swoją ekipą, a zebrać się (autka z forum) na jakiś czas np. 2 godzinki w jakimś sektorze
w zeszłym roku było dużo miejsca na końcu placu 
w zeszłym roku było dużo miejsca na końcu placu 
-

tuchel - Badacz tematu
panowie sektor był tu wałkowany wielo krotnie i nigdy nie wypaliło a czemu bo każdy ma swoja ekipę regionalna a golf3.pl niestety nigdy z tego co mi wiadomo nie miało wspólnego sektora aż dziwne bo forum ogromne a sektora nie ma na tak dużej imprezie jak dla mnie wstyd
chociaż fajnie by było mieć duzy sektor podzielony na regiony ale to tylko marzenie które nigdy się nie spełni a szkoda bo administracja powinna pokazać ze nie jest tu tylko od warnów i kasowania postów
bo ci wszyscy moderatorzy itd powinni się podzielić zadaniami i ogarniać temat dla tak dużego forum Co do sektora to sektory dla ekip zawsze są ustawiane na początku placu wiec nie ma opcji by taki sektor był w innym miejscu no chyba że coś się zmieniło w organizacji. ale jak wspomniałem temat nie przejdzie i trafi do kosza jak co roku a szkoda 
chociaż fajnie by było mieć duzy sektor podzielony na regiony ale to tylko marzenie które nigdy się nie spełni a szkoda bo administracja powinna pokazać ze nie jest tu tylko od warnów i kasowania postów
bo ci wszyscy moderatorzy itd powinni się podzielić zadaniami i ogarniać temat dla tak dużego forum Co do sektora to sektory dla ekip zawsze są ustawiane na początku placu wiec nie ma opcji by taki sektor był w innym miejscu no chyba że coś się zmieniło w organizacji. ale jak wspomniałem temat nie przejdzie i trafi do kosza jak co roku a szkoda 
-

vankris - Members
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
vankris napisał(a):Co do sektora to sektory dla ekip zawsze są ustawiane na początku placu wiec nie ma opcji by taki sektor był w innym miejscu no chyba że coś się zmieniło w organizacji. ale jak wspomniałem temat nie przejdzie i trafi do kosza jak co roku a szkoda
A początek jest zły? Więcej fot nam by nacykali, bo z reguły jest tak, że fotoreporterzy zaczynają od początku, tutaj się "wyżywają" na samochodach, które nie zawsze są g(ł)odne uwagi, a im dalej w tył tym mniej fot. Wystarczy przyjrzeć się ich pracy.
-

PrzemkoXVI - Members
ja nie mówię że sektor z przodu jest zły tylko ktoś wyżej wspomniał o sektorze z tyłu bo dużo miejsca. a co do fotek to oni i tak szukaj dobrych aut wiem bo widziałem nie raz jak latali z kamerami czy aparatami ale to juz od was zależy jak sobie to zorganizujecie jesli do tego dojdzie
-

vankris - Members
Kolega dobrze mowi im blizej poczatku tym wiecej fot a im wiecej fot MK3 tym lepiej chyba sadze:)
To jak bedzie z tym sektorem? Mysle ze powinnismy zrobic liste i podpisac sie kto bedzie na 100% i wtedy zaklepac miejsce na same MK3
To jak bedzie z tym sektorem? Mysle ze powinnismy zrobic liste i podpisac sie kto bedzie na 100% i wtedy zaklepac miejsce na same MK3
-

KRISGND - Berbeć
Sektory na manie robiłem juz kilka razy (20-60 autek ) i powiem tyle .... na liscie mialem zawsze 20 osob wiecej bo jak przyszło do wpłacania kasy miesiac przed zlotem za wjazdówke ... .zaczynały sie problemy
Osobie która podejmie sie realizacji sektora mge podesłać ciekawe regułki , system do realizacji sektora .
Osobie która podejmie sie realizacji sektora mge podesłać ciekawe regułki , system do realizacji sektora .
-

chomik - Fanatyk
ja na pewno bede z Kobitka i Synkiem jak nie jednym golfem to drugim a moze i dwoma
co do wypowiedzi to sporo ludzi tylko zna manie z opowieści ze lipa a mania 2012 była godna i poprawia sie ja na mani na pewno zawitam pozdro i do zobaczenia
aaa i niech bedzie duża flaga golf3 zeby dąło rade znaleźć ekipe
bo fajnie bylo by wypić piwko wspólne 
co do wypowiedzi to sporo ludzi tylko zna manie z opowieści ze lipa a mania 2012 była godna i poprawia sie ja na mani na pewno zawitam pozdro i do zobaczenia
aaa i niech bedzie duża flaga golf3 zeby dąło rade znaleźć ekipe
bo fajnie bylo by wypić piwko wspólne 
-

Dinuś - Members
-

chomik - Fanatyk