Moderator: Moderator
• Strona 4 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
AdiVR6, zgadza się, ale myślałem że ten jest ori taki wąski
Moje byłe MK3 VR6
moj-golf/vr6-by-pijey88-t4392.html
moj-golf/vr6-by-pijey88-t4392.html-

PiJey88 - Administrator
- Rocznik: 1996
- Silnik: 2.8 VR6 AAA
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 5-drzwiowe
-

PiJey88 - Administrator
szkoda że schricka nie macie, zrobił bym wszystko by wygrać tą konkurencje

Moje byłe MK3 VR6

PiJey88 - Administrator
Dinuś napisał(a):co do kolektora to ja mam ori z 2.8 o wiekszym gardzielu niż ten twój co pokazałeś , więc nie są takie same wszystkie nawet darek sie zdziwił, nie mowie o tym co mam na aucie bo tam jest 2,9
statuetka fajna
no dokłądnie masz racje bo ja mam taki sam o jakim piszesz na swoim silniku całkiem o nim zapomniałem

- AdiVR6
- Czytacz
co do samej statuetki to jest jedno ale ! czy jeśli ktoś coś już kiedyś dał to oznacz ze ten ktoś jest indywidualista i inni juz nie maja prawa dać takiej samej czy podobnej ? bo to by oznaczyło ze jedni są lepsi a drudzy gorsi ale jedno i drugie jest inaczej wykonane a z drugiej strony statuetki z pleksi tez każdy daje i co niby już gdzieś tak było ale i tak każdy daje ale inaczej wykonuje i nie wspomnę już innych podobny typu felga czy tłok itd można by było wymieniać godzinami pamiętajmy ze nic za bardzo nowego się juz nie wymyśli z racji ze zlotów przez minione lata było sporo i ten temat zawsze był wałkowany i powielany wiec jedynie samo wykonanie może jedynie nas zaskoczyć tak samo jak w autach niby te same dwa mk3 ale każde i tak jest inne na swój sposób.
ps. my nie patrzymy na innych co kto już dał czy tez nie my działamy sami i nie jesteśmy uzależnienie od innych i taki jest nasz cel.
ale życzę wszystkim na zdobycie tej fajnej statuetki bo tak jak już wspomnieliśmy to nie jest finalny wygląd a tego jedynie dowiedzą się już sami uczestnicy na zlocie.
ps. my nie patrzymy na innych co kto już dał czy tez nie my działamy sami i nie jesteśmy uzależnienie od innych i taki jest nasz cel.
ale życzę wszystkim na zdobycie tej fajnej statuetki bo tak jak już wspomnieliśmy to nie jest finalny wygląd a tego jedynie dowiedzą się już sami uczestnicy na zlocie.

-

vankris - Members
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Nadwozie: 3-drzwiowe
vankris,
a czy ktoś napisał że papugujecie? dałem tylko link bo niechcący znalazłem podobną, ale jako ciekawostkę a nie jakieś udowadnianie że kopia pomysłu
ehhh... 
a czy ktoś napisał że papugujecie? dałem tylko link bo niechcący znalazłem podobną, ale jako ciekawostkę a nie jakieś udowadnianie że kopia pomysłu

Moje byłe MK3 VR6

PiJey88 - Administrator
PiJey88 napisał(a):vankris,![]()
![]()
![]()
![]()
a czy ktoś napisał że papugujecie? dałem tylko link bo niechcący znalazłem podobną, ale jako ciekawostkę a nie jakieś udowadnianie że kopia pomysłuehhh...
spokojnie ja tylko wyprzedziłem nie ktore komentarze które moga sie tu pojawić takie wyprzedzenie

-

vankris - Members
UP.16
Został nam ostatni miesiąc na zbieranie waszych zgłoszeń i tym samym chcieli byśmy pokazać wam ostatnią z pięciu głównych nagród od naszej ekipy. Tą nagrodę po części wykonała firma CARSDREAM Która obszyła skórą oraz wytłoczyła swoje logo. Finalnego wyglądu nie zdradzamy oraz w jakiej konkurencji jest ona do zdobycia mamy tylko nadzieje że nasze główne nagrody wam się podobają. Dodamy że to nie wszystko jeszcze co mamy dla was a już nie długo pokażemy kolejne ciekawe gadżety przygotowane specjalnie na VOLKSTREFFEN 2013..

Został nam ostatni miesiąc na zbieranie waszych zgłoszeń i tym samym chcieli byśmy pokazać wam ostatnią z pięciu głównych nagród od naszej ekipy. Tą nagrodę po części wykonała firma CARSDREAM Która obszyła skórą oraz wytłoczyła swoje logo. Finalnego wyglądu nie zdradzamy oraz w jakiej konkurencji jest ona do zdobycia mamy tylko nadzieje że nasze główne nagrody wam się podobają. Dodamy że to nie wszystko jeszcze co mamy dla was a już nie długo pokażemy kolejne ciekawe gadżety przygotowane specjalnie na VOLKSTREFFEN 2013..

- AdiVR6
- Czytacz
Dziś już odpowiedzieliśmy na spora ilość zgłoszeń na VOLKSTREFFEN 2013 ! Prosimy sprawdzić swoje skrzynki mailowe bo kto wie może akurat do ciebie poszło potwierdzenie
Już niebawem poleci kolejna porcja odpowiedzi bądźcie czujni.
Już niebawem poleci kolejna porcja odpowiedzi bądźcie czujni.-

vankris - Members
Do mnie nić ni dotarło

Golf 3 Gti Edition 2,0 16v ABF
moj-golf/2-0-16v-abf-gti-edition-by-siwy-t46449.html
Scirocco Scala 2,0 16v ABF
inne-samochody-z-rodziny-vag/scirroco-ii-scala-2-0-16v-abf-by-siwy-t58893.html
Old Volkswagen's NEVER die, They just get lower.
moj-golf/2-0-16v-abf-gti-edition-by-siwy-t46449.html
Scirocco Scala 2,0 16v ABF
inne-samochody-z-rodziny-vag/scirroco-ii-scala-2-0-16v-abf-by-siwy-t58893.html
Old Volkswagen's NEVER die, They just get lower.
-

siwy_83 - Fanatyk
siwy_83 napisał(a):Do mnie nić ni dotarło![]()
spokojnie robimy to kilkoma etapami gdyż sami nie chcemy sie zawalić masa powiadomień jak i wypisywaniem kart zgłoszeniowych wiec wszytko w swoim czasie
[ Dodano: 2013-04-12, 13:56 ]
Mała informacja dla tych co chcą jeszcze wysłać zgłoszenie a nie mogą gdyż np. pogoda im nie dopisuje na zrobienie fotek. To dla sprostowania my nie oceniamy pleneru i ładnej pogody którą wykorzystaliście do zrobienia swoich fotek a jedynie wasze auta bo cała reszta nas nie interesuje. Zatem jeśli chcecie wysłać zgłoszenie na VOLKSTREFFEN 2013 to nie czekajcie do ostatniej chwili a zróbcie to już dziś.
-

vankris - Members