UP.9
Jak zauważyliście zostało 100 dni do zlotu Volkstreffen 2013 i tym samym zostały ostatnie dwa miesiące do nadesłania zgłoszeń. chcieli byśmy przypomnieć że cały czas czekamy na wasze zgłoszenia które możecie wysyłać pod adres volkstreffen@wp.pl oraz zapraszamy na naszą stronę gdzie znajdziecie wszystkie nie zbędne informacje na temat zlotu. Tym samym chcemy poinformować że już nie długo pokażemy wam pierwszą z pięciu głównych nagród w naszych konkurencjach które przewidzieliśmy na naszej imprezie.
Ale to nie wszytko bo mamy zaszczyt poinformować że do naszej imprezy dołączył kolejny partner dzięki któremu będziemy mieli możliwość zbudowania platformy dla DJ'a.
Moderator: Moderator
• Strona 3 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
UP.11
Teraz dodajemy trochę oliwy do ognia.![cwaniak ;]](https://www.golf3.pl/images/smilies/cwaniak.gif)
Chcemy wam pokazać jedna z pięciu głównych nagród od ekipy NORD-MK3-GROUP w konkurencjach przewidzianych na VOLKSTREFFEN 2013.
Póki co nie zdradzamy w jakiej konkurencji ona jest do zdobycia ale dowiecie się już na samym zlocie.
Przypominamy że do głównych nagród dochodzą liczne nagrody od naszych partnerów.
Teraz dodajemy trochę oliwy do ognia.
![cwaniak ;]](https://www.golf3.pl/images/smilies/cwaniak.gif)
Chcemy wam pokazać jedna z pięciu głównych nagród od ekipy NORD-MK3-GROUP w konkurencjach przewidzianych na VOLKSTREFFEN 2013.
Póki co nie zdradzamy w jakiej konkurencji ona jest do zdobycia ale dowiecie się już na samym zlocie.
Przypominamy że do głównych nagród dochodzą liczne nagrody od naszych partnerów.
-

vankris - Members
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
UP.12
UWAGA! Mamy dla was ciekawą informację gdyż dołączył do nas kolejny partner imprezy jakim jest firma BRDAK która wykonała dla was a dokładniej dla kierowców małe upominki z okazji naszej imprezy. Upominki zostaną wręczone kierowcom na bramie wjazdowej.
UWAGA! Mamy dla was ciekawą informację gdyż dołączył do nas kolejny partner imprezy jakim jest firma BRDAK która wykonała dla was a dokładniej dla kierowców małe upominki z okazji naszej imprezy. Upominki zostaną wręczone kierowcom na bramie wjazdowej.
- AdiVR6
- Czytacz
UP.13
Chcemy wam pokazać drugą z pięciu głównych nagród od naszej ekipy.
Póki co nie zdradzamy finalnego wykończenia ale to będziecie mogli zobaczyć już na VOLKSTREFFEN 2013.
Chcemy wam pokazać drugą z pięciu głównych nagród od naszej ekipy.
Póki co nie zdradzamy finalnego wykończenia ale to będziecie mogli zobaczyć już na VOLKSTREFFEN 2013.
-

vankris - Members
UP.14
Trzecia z pięciu Głównych nagród w naszych konkurencjach na VOLSKTREFFEN 2013. Póki co nie zdradzamy w jakiej konkurencji można ja zdobyć oraz finalnego wyglądu. Już nie długo pokażemy kolejne główne nagrody od naszej ekipy.
Trzecia z pięciu Głównych nagród w naszych konkurencjach na VOLSKTREFFEN 2013. Póki co nie zdradzamy w jakiej konkurencji można ja zdobyć oraz finalnego wyglądu. Już nie długo pokażemy kolejne główne nagrody od naszej ekipy.
- AdiVR6
- Czytacz
UP.15
Lubicie jak atmosfera robi się gorąca to zapodajemy wam czwartą z pięciu głównych nagród od naszej ekipy. Ten kolektor od VR6 w soczystej czerwieni już do zdobycia tylko na VOLKSTREFFEN 2013. Ale żeby nie było łatwo to nie zdradzamy w jakiej konkurencji można go zdobyć oraz finalnego wyglądu.
Lubicie jak atmosfera robi się gorąca to zapodajemy wam czwartą z pięciu głównych nagród od naszej ekipy. Ten kolektor od VR6 w soczystej czerwieni już do zdobycia tylko na VOLKSTREFFEN 2013. Ale żeby nie było łatwo to nie zdradzamy w jakiej konkurencji można go zdobyć oraz finalnego wyglądu.
-

vankris - Members
vankris, chyba przyjadę po niego bo fajny
to chyba z T4 VR6 
to chyba z T4 VR6 Moje byłe MK3 VR6
moj-golf/vr6-by-pijey88-t4392.html
moj-golf/vr6-by-pijey88-t4392.html-

PiJey88 - Administrator
- Rocznik: 1996
- Silnik: 2.8 VR6 AAA
- Nadwozie: 5-drzwiowe
PiJey88 napisał(a):vankris, chyba przyjadę po niego bo fajny![]()
![]()
to chyba z T4 VR6
Tak jak Kris napisał to z mkIII VR6 dokłądnie z mojego MKIII który przerobiłem według własnej wizji ale mi się znudził więc go wymieniłem na ori

- AdiVR6
- Czytacz
no kształt taki nietypowy, myślałem że od tego słabszego VRa z T4, bo gardziel wąski 
Moje byłe MK3 VR6
moj-golf/vr6-by-pijey88-t4392.html
moj-golf/vr6-by-pijey88-t4392.html-

PiJey88 - Administrator
- Rocznik: 1996
- Silnik: 2.8 VR6 AAA
- Nadwozie: 5-drzwiowe
Wszystkie kolektory vr6 posiadają taki sam gardziel z jednym, wyjątkiem ori kolektora 2.9 ABV który w połączeniu z przepustnicą bez garba od 2.9 ABV daje nie tyle lepszy przepływ a w inne miejsce kieruje powietrze przez co ta sama masa powietrza jest szybciej podawana do komory spalania
- AdiVR6
- Czytacz