Moderator: Moderator
ale my jwstesmy w bielsku na slasku więc dlaczego się wypowiadają osoby co tak i tak na spot sie nie zjawią? 

-

marcinkoz2910 - Members
Ja bym proponował drugą połowe Lutego no chyba ze wczesniej spadnie duuuzo sniegu i będzie mozna podriftować
A co do narzekań to powody są proste. Kasa ludzi boli
Jak ktoś ma z 400 km w jedna strone to 170zł jak nic na samą wache [;
A co do narzekań to powody są proste. Kasa ludzi boli
Jak ktoś ma z 400 km w jedna strone to 170zł jak nic na samą wache [;DIAGNOSTYKA SAMOCHODOWA - WSZYSTKIE MODELE
-

kev - Czytacz
kev,
zrób glebe izamontuj osłone pod silnik,
Zamontuj xenon z dobrymi lampami a miśki bedą cie mogły cmoknąć,
załóż fajne alu i śruby zabezpieczające wtedy nie ukradną
da się przerabiać
więc jak narazie rozumiem że są 3 osoby...świetny Spot
sie zapowiada...hehe frekwencja że ho ho
zobaczymy jak sie to rozwinie...
da się przerabiać
więc jak narazie rozumiem że są 3 osoby...świetny Spot
sie zapowiada...hehe frekwencja że ho ho
Był Golf3- największy błąd mojego życia...
a teraz...
Elegancja, komfort , nienaganna jakość i aksamitnie pracujący silnik Millera![cwaniak ;]](https://www.golf3.pl/images/smilies/cwaniak.gif)
a teraz...
Elegancja, komfort , nienaganna jakość i aksamitnie pracujący silnik Millera
![cwaniak ;]](https://www.golf3.pl/images/smilies/cwaniak.gif)
- KristoF
- Members
krissmysticblau napisał(a):kev,
da się przerabiać![]()
więc jak narazie rozumiem że są 3 osoby...świetny Spotsie zapowiada...hehe frekwencja że ho ho
No 3 osoby to troche mało. Mysle ze minimum 10 by pasowało.
Osłone pod silnikiem mam ale jest w niej dziura na miske olejową
Ale z drugiej strony na misce mam jeszcze dodatkową osłonę (plastikową). No te zabezpieczenia niby cos dają ale nie jestem do nich przekonany 
DIAGNOSTYKA SAMOCHODOWA - WSZYSTKIE MODELE
-

kev - Czytacz
Więc tak jak pisałem piszcie jakieś miejsca alternatywne oraz jakie terminy Wam pasują a potem dogadamy się z Czpei, i dogramy jakiś konkretny termin
pozdrawiam
pozdrawiam-

marcinkoz2910 - Members
No w BB to dużo miejsc nie ma na takie rzeczy - co nie znaczy że to niemożliwe jest
. Jedynie chyba hipermarkety, jeżeli chcemy poszaleć na drift, bo jeżeli tylko w formie że przyjedziemy i fajnie będzie to na jakimkolwiek parkingu można
ale osobiście to wybieram pierwszą opcje, więc duże parkingi to tylko teraz auchan, może tesco (choć jak przebudowali to jest mniejszy parking i tłok zazwyczaj), może Kaufland na beskidzkim, ale ryzyko że smerfy będą się czepiać, albo że miejsca nie będzie. termin dowolny byle szybko - teraz na przykład idealne warunki do driftu są
w tym momencie pada śnieżek i jest miodzio 
. Jedynie chyba hipermarkety, jeżeli chcemy poszaleć na drift, bo jeżeli tylko w formie że przyjedziemy i fajnie będzie to na jakimkolwiek parkingu można
ale osobiście to wybieram pierwszą opcje, więc duże parkingi to tylko teraz auchan, może tesco (choć jak przebudowali to jest mniejszy parking i tłok zazwyczaj), może Kaufland na beskidzkim, ale ryzyko że smerfy będą się czepiać, albo że miejsca nie będzie. termin dowolny byle szybko - teraz na przykład idealne warunki do driftu są
w tym momencie pada śnieżek i jest miodzio 
-

Toldi - Badacz tematu
No to uwaga panowie proszę pisać może w ten weekend sobota lub niedziela a jak nie to czekam na inne propozycje związane z terminem i miejscem.
P.S. Zawsze można zrobić tak że jak się zbierzemy w jednym miejscu to wspólnie można się przemieścić na inne miejsce
P.S. Zawsze można zrobić tak że jak się zbierzemy w jednym miejscu to wspólnie można się przemieścić na inne miejsce

-

marcinkoz2910 - Members
może w tą może w następną no puki co to jakieś 5 osób (ale myślę że Czepi i Zico63 też by dojechali)shadow napisał(a):w niedziele ta terz dobry pomysl
![cwaniak ;]](https://www.golf3.pl/images/smilies/cwaniak.gif)
-

marcinkoz2910 - Members