a moze jakis zlocik zimowy w bielsku-b ?
[ Dodano: 2008-11-30, 20:45 ]
a kiedy jakis nastepny w planach??
Moderator: Moderator
kiedy spot-zlot?
kiedy jakis nastepny spot w bielsku-b ?
- shadow
- Czytacz
No to w takim razie na początek zapytajmy ile jest chętnych osób co by przyjechały
Ja się piszę na to, więc jestem na TAK 
Ja się piszę na to, więc jestem na TAK 
-

marcinkoz2910 - Members
No ale troszke spóźniliście się Panowie
Tyle wolnego teraz było to bez problemu a w nowym roku to się zobaczy. Ja jestem za ale musze kupić sobie blendy i halogeny bo moje auto wyglada jak z dupy od ostatniego bliskiego spotkania z innym golfem przed skrzyżowaniem 
Tyle wolnego teraz było to bez problemu a w nowym roku to się zobaczy. Ja jestem za ale musze kupić sobie blendy i halogeny bo moje auto wyglada jak z dupy od ostatniego bliskiego spotkania z innym golfem przed skrzyżowaniem DIAGNOSTYKA SAMOCHODOWA - WSZYSTKIE MODELE
-

kev - Czytacz
-

marcinkoz2910 - Members
osz tykev napisał(a):Ale bardziej chętny byłbym gdyby zlot organizować w Krakowie![]()
to spróbuj coś zorganizować
a do BB też wpadnij 
-

marcinkoz2910 - Members
witojcie
jeśli o mnie chodzi i mojego Golfa oczywiście, to sie przykulam.Jest tylko parę istotnych szczegółów:
1) pasuje nam tylko niedziela w sobote sie edukuję więc duuupa,
2)może być każda niedziela stycznia(osobiście sugeruję 11 stycznia),
3)trzeba obgadać godzinę bo dość szybko się robi ciemno i piźdżąco, więc godziny typu 15-16 odpadają...
4)nie mam pomysłu na jakiś fajny plac...ale w sumie mamy kilka sporych parkingów przy hipermarketach
5)mamy troche mało śniegu na jakieś ewentualne drifty
Więc moja propozycja 11 stycznia koło godziny 13;30 lub 14...a plac to się jeszcze musimy dogadać.
jeśli o mnie chodzi i mojego Golfa oczywiście, to sie przykulam.Jest tylko parę istotnych szczegółów:
1) pasuje nam tylko niedziela w sobote sie edukuję więc duuupa,
2)może być każda niedziela stycznia(osobiście sugeruję 11 stycznia),
3)trzeba obgadać godzinę bo dość szybko się robi ciemno i piźdżąco, więc godziny typu 15-16 odpadają...
4)nie mam pomysłu na jakiś fajny plac...ale w sumie mamy kilka sporych parkingów przy hipermarketach
5)mamy troche mało śniegu na jakieś ewentualne drifty
Więc moja propozycja 11 stycznia koło godziny 13;30 lub 14...a plac to się jeszcze musimy dogadać.
Był Golf3- największy błąd mojego życia...
a teraz...
Elegancja, komfort , nienaganna jakość i aksamitnie pracujący silnik Millera![cwaniak ;]](https://www.golf3.pl/images/smilies/cwaniak.gif)
a teraz...
Elegancja, komfort , nienaganna jakość i aksamitnie pracujący silnik Millera
![cwaniak ;]](https://www.golf3.pl/images/smilies/cwaniak.gif)
- KristoF
- Members