Moderator: Moderator
aaaaaaaa dziekowac dziekowacflash15 napisał(a):Dziku87, jaki Ty fotogJeniczny heheheh żarciknawet nie wiedziałem gdzie ten grill bo przez weekend nie dość że byłem odcięty od neta to mnie jeszcze odcięło od rzeczywistości hehe...
pozdro dla ekipy
P.S.
IGOR fajna ta Twoja Ameryka
. Fotki wyszly spoko.
Mam nadzieje ze nastepnym razem pogoda dopisze i znowu zrobimy grillla.- Igorr
- Czytacz
mam pytanko czy były by chetne osoby na poswiencenie fury . bo co roku w moim miescie (PODKOWA LESNA) odbywa sie wlasnie swiecenie samochodzikow i motorkow i myslalem zeby zorganizowac jakas wieszka grupe i ustawic sie jako klub vw bo w tamtym roku był klub hondy. oczywiscie podszas swiencenia przyjezdzaja stare samochody i mozna obejrzec i porobic sobie fotki ta impreza odbedzie sie prawdopodobnie 10maja ale nie jestem pewien bo jeszcze nie ustalona jest do konca data a pisze wczesniej zeby wiedziec czy ktos był by chetny.
- NIONIO
- Berbeć
siemka wszystkim. Takie pytanie kiedy jest teraz zlot w warszawie fanów golfa?? no bo raz byłem na zlocie z braciakiem a on posiada passata. No i było całkiem spoko. To może i ja bym swoim golfikem sie wybrał powymieniał poglądy...
-

dioxide - Berbeć
- Rocznik: 1995
- Silnik: 1.6 AEK
- Paliwo: PB+LPG
- Nadwozie: 5-drzwiowe
dioxide napisał(a):kiedy jest teraz zlot w warszawie fanów golfa
w każdą niedzielę, jakoś od 16-17, w zależności jak się umawiamy, zawsze wszystko jest napisane w tym temacie, wystarczy śledzić na bieżąco

Moje byłe MK3 VR6
moj-golf/vr6-by-pijey88-t4392.html
moj-golf/vr6-by-pijey88-t4392.html-

PiJey88 - Administrator
- Rocznik: 1996
- Silnik: 2.8 VR6 AAA
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 5-drzwiowe
czy parking przy forcie wola zostal naszym letnim miejscem na spoty???PiJey88 napisał(a):dioxide napisał(a):kiedy jest teraz zlot w warszawie fanów golfa
w każdą niedzielę, jakoś od 16-17, w zależności jak się umawiamy, zawsze wszystko jest napisane w tym temacie, wystarczy śledzić na bieżąco
[ Dodano: 2009-04-07, 16:48 ]
dioxide, dogadaj sie z possteckim on tez smiga po wyszkowie bedzie wam razniej we dwoch jechac
no i oczywiscie zapraszamy

- seb