Moderator: Moderator
[center]UWAGA 
[/center]
Będę zamawiał naklejki na tylną szybę na majóVWkę, każdy zainteresowany wie o jaką naklejkę chodzi, koszt jest zależny od ilość zamówionych sztuk, jeśli będzie powyżej 10 sztuk to będzie po 20 zł, jeśli dużo więcej to może nawet taniej.
Wstępnie chce zamówić 15 sztuk, więc szukam 13 osób chętnych na naklejkę, Odbiór oczywiście na spocie.
Jeśli ktoś chętny niech pisze na GG: 4862127

[/center]
Będę zamawiał naklejki na tylną szybę na majóVWkę, każdy zainteresowany wie o jaką naklejkę chodzi, koszt jest zależny od ilość zamówionych sztuk, jeśli będzie powyżej 10 sztuk to będzie po 20 zł, jeśli dużo więcej to może nawet taniej.
Wstępnie chce zamówić 15 sztuk, więc szukam 13 osób chętnych na naklejkę, Odbiór oczywiście na spocie.
Jeśli ktoś chętny niech pisze na GG: 4862127
Moje byłe MK3 VR6
moj-golf/vr6-by-pijey88-t4392.html
moj-golf/vr6-by-pijey88-t4392.html-

PiJey88 - Administrator
- Rocznik: 1996
- Silnik: 2.8 VR6 AAA
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 5-drzwiowe
Dziku87, jaki Ty fotogJeniczny heheheh żarcik
nawet nie wiedziałem gdzie ten grill bo przez weekend nie dość że byłem odcięty od neta to mnie jeszcze odcięło od rzeczywistości hehe...
pozdro dla ekipy
P.S.
IGOR fajna ta Twoja Ameryka
nawet nie wiedziałem gdzie ten grill bo przez weekend nie dość że byłem odcięty od neta to mnie jeszcze odcięło od rzeczywistości hehe...
pozdro dla ekipy
P.S.
IGOR fajna ta Twoja Ameryka

-

flash15 - Badacz tematu
Dziku87, to nie Ty koło mnie przeleciałeś Swoją strzałą około 21 przy LUKOILU na trasie poznańskiej?? ja włąsnie z niego wyjeżdzałe bo tankowanie miałem, bo jakis WPR mi śmignął i chyba widziałem wlepke, ale tak szybko uciekłeś a ja zaraz miałem nawrotke 

-

flash15 - Badacz tematu