wez wez napewno kazdy z ciekawoscia sobie lukniebaksidlo napisał(a):Moze na spot wezme jedna felge na pokazanie bo chyba juz skoncze je ale niestety ciagle problem z oponami na przod i nie zaloze:( pozdrawiam
cronx, tylko bez takich mi tu

Moderator: Moderator
wez wez napewno kazdy z ciekawoscia sobie lukniebaksidlo napisał(a):Moze na spot wezme jedna felge na pokazanie bo chyba juz skoncze je ale niestety ciagle problem z oponami na przod i nie zaloze:( pozdrawiam
Buull napisał(a):cronx, tak jak koledzy piszą musisz być, ja też ze szkoły sie zrywam a Sitek z pracya jeśli chodzi że furka Ci gaśnie to sie nie martw sam nie bedziesz jechał i coś sie poradzi
![]()
Panowie miejmy nadzieje że ta pogoda troszke nam dopisze bo jak ma padać i mamy stać na deszczu to będzie przechlapane![]()
swatu, po gratulować że nie odpuszczasz Spotu wiedząc że masz tyle do przejechania
Aro napisał(a):wymyśl ktoś jakieś mocowanie flagi do golfato ktoś będzie z moją flagą Golf3.pl pomykać !
a co do transportu to potrzebuje jechać z kimś kto ma otwieraną z tyłu szybe ,gdyż albowiem dlatego że będe kamerować przejazd do Kutna
sitek699 napisał(a)::-D moze u mnie mam szyber nie dzaila w 100procach ale otwiera sie i zamyka:)no no panowie ryzykuje zwolnienie ale jade:)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości