Moderator: Moderator
-

swatu - VIP
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
Pikuś napisał(a):Ja tam beddeNie zdziwie sie jak nikt nie przyjedzie z Płocka raz gdy byl spocik w kutnie to mialo byc pare osob z płocka a bylem tylko ja
Pikuś nie ładnie piszesz na nasz temat ponieważ jak były spoty w Płocku to gdzie byłeś?? piszesz że nikt nie przyjeżdża z Płocka a sam lekceważysz
koledzy spot napewno będzie znam Czornego i jak on coś zoorganizuje to napewno jest i po co te nerwy...
Płock - spotykamy się na cpnie Statoil na ul. Bielskiej 22.03.2009r. o godz. 1400 i Sitek też będzie bo mi pisał na gg.
- Buull
- Gaduła
dane szacunkowe :
Kutno - 10-15 aut
Płock/Raciąż/Gostynin - 10 aut
Włocławek - 15 aut
Łódź/Reszta Świata - niewiadomo
dane szacunkowe i wszystko zależy od tego ile osób z Łodzi się pojawi bo jeszcze o tym nic niewiemy prócz tego że z tamtych okolic nadjedzie gajdzik , swatu i może Mariusz777 , czekamy jeszcze na vw.team.łódź
Kutno - 10-15 aut
Płock/Raciąż/Gostynin - 10 aut
Włocławek - 15 aut
Łódź/Reszta Świata - niewiadomo
dane szacunkowe i wszystko zależy od tego ile osób z Łodzi się pojawi bo jeszcze o tym nic niewiemy prócz tego że z tamtych okolic nadjedzie gajdzik , swatu i może Mariusz777 , czekamy jeszcze na vw.team.łódź
-

Aro - VIP
- Rocznik: 2000
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB+LPG
- Nadwozie: 3-drzwiowe
Baryla, co do majówki to ja jestem chętny więc pewnie będę jechał no ale zobaczymy gdzie to wogóle będzie. pogadamy na spocie
Sitek699 , mam nadzieje że tak jak mi pisałeś na gg to jest aktualne i widzimy sie w 22.03.2009r. w Płocku
Sitek699 , mam nadzieje że tak jak mi pisałeś na gg to jest aktualne i widzimy sie w 22.03.2009r. w Płocku

- Buull
- Gaduła