no przyznam że siedzi na glebie... aż za bardzo ;d pamietam jak wracalismy z miałkówka w gostyninie na przejeździe kolejowym czorny prawie w miejscu stał ;d
Nie wiem, czy ty wiesz, ale ja lubię tak, kiedy widzę jak na Twego OPLA nasrał ptak.
Pikuś, heeee no wiesz teraz jest tylko jakies -45/-45 wiadomo zima idzie poza tym setup zimowy czyli stalki w czarnym macie no ale postaram sie go troche skrecic
czorny27
aktualne foto str.1 zlot PleszeVW str.27 nowe kolo na sezon 2009 brock B5 16'' str.19,polerka rantu str.20 sesja sezon 2009!!! str.22!!! recaro gti edition str.17!! foty sezon 2008 str.8!!!!!!!!!!! zlot golf3.pl str.6!!!
Panowie to doradzicie mi jakie mam oponki kupic (zimowki) i jakie parametry:P Bo jak mialem inny samochod to zawesze wielosezonowki A teraz to nie wiem chyba ze mozna dac jakis odpowiednik letnich: 205/45/R15 ?
Oczywiście ze nie chce na zime takiego kapcia jak mam . tylko nie wiem teraz czy koło np. R14 185/65 wejdzie. A jaśniej czy nie bedzie problemow z takimi kołami? (jestem w tej sprawie niedouczony:P)