Moderator: Moderator
do piątku masz cały tydzień ;d zdążyłbyś kupić mk3 XD
Nie wiem, czy ty wiesz, ale ja lubię tak, kiedy widzę jak na Twego OPLA nasrał ptak. 

-

TomekKutno - Czytacz
ja tam bede ale Lack nie wiem gdzie to jest... 
Wódka 25zł; Kieliszki 5zł ;spojrzenie matki gdy wracasz do domu nad ranem--bezcenne
moj-golf/bordowy-metalic-by-sitos-banditos-t23878.html
-

sitek699 - Members
Hala Sportowa jest tuż za rondem
jadąc od Płocka jak wpadniesz na rondo to skręcasz w zjazd na Gostynin / Kutno i hala jest zaraz po prawej stronie
i tam na parkingu będą VW'eje
Chce też nadmienić że TomekKutno będzie dysponować kompem z VAG'iem więc jak ktoś będzie chciał to będzie mieć bezpłatne "leczenie" golfa
jadąc od Płocka jak wpadniesz na rondo to skręcasz w zjazd na Gostynin / Kutno i hala jest zaraz po prawej stronie
i tam na parkingu będą VW'eje
Chce też nadmienić że TomekKutno będzie dysponować kompem z VAG'iem więc jak ktoś będzie chciał to będzie mieć bezpłatne "leczenie" golfa

-

Aro - VIP
- Rocznik: 2000
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB+LPG
- Nadwozie: 3-drzwiowe
e tam zaraz leczenie
diagnostykę, kasowanie błędów... nastaw jeszcze nie umiem dobrze, ale adaptację przepustnicy umiem zrobić
Tak czy inaczej VAGa biorę.
diagnostykę, kasowanie błędów... nastaw jeszcze nie umiem dobrze, ale adaptację przepustnicy umiem zrobić
Tak czy inaczej VAGa biorę.
Nie wiem, czy ty wiesz, ale ja lubię tak, kiedy widzę jak na Twego OPLA nasrał ptak. 

-

TomekKutno - Czytacz
nie lepiej w Plocku?????...
Wódka 25zł; Kieliszki 5zł ;spojrzenie matki gdy wracasz do domu nad ranem--bezcenne
-

sitek699 - Members
dobra mi pasuje piatek o 1715 i bede na 100 %
pozdro...
[ Dodano: 2008-11-17, 09:45 ]
koledzy z Płocka moze umowimy sie na jakims cpnie i polecimy wszyscy razem do Lacka???
[ Dodano: 2008-11-17, 13:37 ]
mam propozycje: moze spotkamy sie w Płocku na Sobótce? Sobótka jest nad Wisła łatwo jest dojechać i tam jest fajny parking wiec można tam sie spotkać co Wy na to??? albo tez można sie spotkać na parkingu koło stadiony Wisły Płock ale to już wasza decyzja
piszcie... 
pozdro... [ Dodano: 2008-11-17, 09:45 ]
koledzy z Płocka moze umowimy sie na jakims cpnie i polecimy wszyscy razem do Lacka???
[ Dodano: 2008-11-17, 13:37 ]
mam propozycje: moze spotkamy sie w Płocku na Sobótce? Sobótka jest nad Wisła łatwo jest dojechać i tam jest fajny parking wiec można tam sie spotkać co Wy na to??? albo tez można sie spotkać na parkingu koło stadiony Wisły Płock ale to już wasza decyzja
piszcie... 
- Buull
- Gaduła
Panowie może jednak zostańmy przy Hali Łąckiej , ponieważ teraz sobie przypomniałem że kolega czorny27- ma golfika na gwincie całkiem dobrze skręconego w dół i obawiam się że może mieć kłopoty tam na odcinku gdzie robią dojazd i są te płyty betonowe (sam passatem na seryjnym zawiechu tam skacze ostro). Więc może jednak Łąck 17:15 ? ![cwaniak ;]](https://www.golf3.pl/images/smilies/cwaniak.gif)
![cwaniak ;]](https://www.golf3.pl/images/smilies/cwaniak.gif)
-

Aro - VIP
- Rocznik: 2000
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB+LPG
- Nadwozie: 3-drzwiowe