Moderator: Moderator
Jak będziecie kogoś pewni to dopisujcie do listy
1 Włodary88
2 SYLWEEQ79
3 kamyk212121
4 Buull
5 bereee
6 sitek699
7 Baryla (? nie odzywa się)
8 Kan
9 Gonzo_in_VW
10 babel1987
11 Dzuby
12 pawel0189
13 gonzo88
14 w1989(? nie odzywa się)
1 Włodary88
2 SYLWEEQ79
3 kamyk212121
4 Buull
5 bereee
6 sitek699
7 Baryla (? nie odzywa się)
8 Kan
9 Gonzo_in_VW
10 babel1987
11 Dzuby
12 pawel0189
13 gonzo88
14 w1989(? nie odzywa się)
-

Włodary88 - Czytacz
Wstępny plan spotkania to:
12:00 Spotkanie przy moście na pierwszym parkingu DLA NIEWTAJEMNICZONYCH
12:30 Wyjazd z parkingu na plac przed Katedrą w celu złożenia hołdu zmarłym tragicznie w katastrofie pod Smoleńskiem. I tu prośba do każdego żeby kupił mały symboliczny znicz.
Następnie jedziemy na miejsce spotkania czyli do Koszelówki, gdzie jak już każdemu wiadomo rozpalimy ognisko, grille i rozpoczniemy sezon 2010 w Płocku i jego okolicach.
Informacje na temat cen oraz co należy ze sobą zabrać pisał Włodary88 już wcześniej.
Ja się postaram wziąć laptopa i OBDII, także podstawowe żeczy jakby ktoś chciał to się sprawdzi.
12:00 Spotkanie przy moście na pierwszym parkingu DLA NIEWTAJEMNICZONYCH
12:30 Wyjazd z parkingu na plac przed Katedrą w celu złożenia hołdu zmarłym tragicznie w katastrofie pod Smoleńskiem. I tu prośba do każdego żeby kupił mały symboliczny znicz.
Następnie jedziemy na miejsce spotkania czyli do Koszelówki, gdzie jak już każdemu wiadomo rozpalimy ognisko, grille i rozpoczniemy sezon 2010 w Płocku i jego okolicach.
Informacje na temat cen oraz co należy ze sobą zabrać pisał Włodary88 już wcześniej.
Ja się postaram wziąć laptopa i OBDII, także podstawowe żeczy jakby ktoś chciał to się sprawdzi.
Mieszkasz w Płocku lub okolicach? Zajrzyj!
- Gonzo_In_VW
- Berbeć
Buull napisał(a):ma się rozumieć że osoby towarzyszące można zabrać![]()
![]()
Jak najbardziej Kazda osoba od 3zł do 5zł w zależności od ilości osób

Mieszkasz w Płocku lub okolicach? Zajrzyj!
- Gonzo_In_VW
- Berbeć
Może dodam jeszcze parę potrzebnych rzeczy do zabrania
jakieś krzesełka rozkładane turystyczne żeby miło było przy ognisku posiedzieć
kiełbachy i picie to chyba wiadomo jakieś talerzyki noże to już każdy we własnym zakresie
jak ktoś ma możliwość to trochę drewna
niby będziemy mieć przygotowane ale ja i tak jeszcze trochę zabiorę
dobrze by było jak by ktoś zabrał grilla jak nikt nie może to ja zabiorę ale on jest za duży i trzeba by go rozkręcać i skręcać... Lepiej jak ktoś zabierze jakiś kompaktowy a jak nie to w tesko są po 9 zł to się zrzucimy xD
Wracając do zniczy i uczczenia pamięci to na cmentarzu komunalnym stoi Krzyż katyński http://www.dobroni.pl/rekonstrukcja-zdjecia,31977 wydaje mi się że to byłoby lepsze miejsce co o tym sądzicie ?
jakieś krzesełka rozkładane turystyczne żeby miło było przy ognisku posiedzieć
kiełbachy i picie to chyba wiadomo jakieś talerzyki noże to już każdy we własnym zakresie
jak ktoś ma możliwość to trochę drewna
niby będziemy mieć przygotowane ale ja i tak jeszcze trochę zabiorę
dobrze by było jak by ktoś zabrał grilla jak nikt nie może to ja zabiorę ale on jest za duży i trzeba by go rozkręcać i skręcać... Lepiej jak ktoś zabierze jakiś kompaktowy a jak nie to w tesko są po 9 zł to się zrzucimy xD
Wracając do zniczy i uczczenia pamięci to na cmentarzu komunalnym stoi Krzyż katyński http://www.dobroni.pl/rekonstrukcja-zdjecia,31977 wydaje mi się że to byłoby lepsze miejsce co o tym sądzicie ?
-

Włodary88 - Czytacz
ja to na troszke tylko podlece:) zabiore wam troche drewna:))) heheheh:) jak nie zapomne:) i jak do pracy nie pojde:(
[ Dodano: 2010-04-14, 19:50 ]
a morze by tak jakies ogłoszenie zrobic o spociku i rozpoczeciu sezonu vw
roziwsiło by sie tu i uwdzie:) ludzie by moze zobaczyli ktoś by sie zdecydował:P na portalach ogłoszonko dac co wy na to??
[ Dodano: 2010-04-14, 19:59 ]
roziwsiło by sie tu i uwdzie:) ludzie by moze zobaczyli ktoś by sie zdecydował:P na portalach ogłoszonko dac co wy na to??
[ Dodano: 2010-04-14, 19:50 ]
roziwsiło by sie tu i uwdzie:) ludzie by moze zobaczyli ktoś by sie zdecydował:P na portalach ogłoszonko dac co wy na to?? [ Dodano: 2010-04-14, 19:59 ]
roziwsiło by sie tu i uwdzie:) ludzie by moze zobaczyli ktoś by sie zdecydował:P na portalach ogłoszonko dac co wy na to??- kamyk212121
- Badacz tematu
a do kutna i włocławka ktoś pisał.
[ Dodano: 2010-04-14, 22:43 ]
ja dałem znac do wawki łodzi.
postaram się zabrać grill
[ Dodano: 2010-04-14, 22:43 ]
ja dałem znac do wawki łodzi.
postaram się zabrać grill
-

SYLWEEQ79 - Members