. Przydałoby się spotkać chociaż w parę osób żeby ogarnąć wszystkie sprawy na ten większy spot 17 Moderator: Moderator
-

SYLWEEQ79 - Members
to co jutro spot o 16??jak taka godzinka to bym był
to kto by jutro był na spocie???
[ Dodano: 2010-04-09, 20:23 ]
koledzy kto mi puści esa co i jak??żebym wiedział gdzie i o której jutro??? jak cos to tak ta 16 by mi pasowała zgóry dziękuje mój numer kom. 782-385-099 pozdro

to kto by jutro był na spocie??? [ Dodano: 2010-04-09, 20:23 ]
koledzy kto mi puści esa co i jak??żebym wiedział gdzie i o której jutro??? jak cos to tak ta 16 by mi pasowała zgóry dziękuje mój numer kom. 782-385-099 pozdro

bereee
obd2 kasuje błedy:D:D
obd2 kasuje błedy:D:D-

bereee - Czytacz
Fotki z dzisiejszego spotu pojawiły się 3 dzielne MKIV
Załatwiliśmy ogrodzony plac w Koszelówce tuż nad jeziorem Zdworskim gdzie spokojnie wszyscy się zmieścimy. Z wjazdem nie będzie problemów nawet na glebie (specjalnie sprawdzaliśmy)
. Właściciel udostępni nam drewno i miejsce na ognisko.
Teraz sprawa organizacyjna:
1-- wjazd 5 zł za samochód + od 3 zł do 5 zł od osoby w zależności ile nas tam będzie prawdopodobne że wyjdzie jeszcze taniej
2-- zabierzcie jakąś szamę jak ktoś chce może grilla zabrać choć ognisko będzie na 100% wiadomo jakieś napoje. Ważne jest aby każdy zabrał jakiś worek na śmieci. Kamerzystę już mamy ale nie zaszkodzi jak ktoś zabierze aparat lub kamerę
3-- spotykamy się 17.04.10 o godzinie 12 na parkingu pod mostem dla niewtajemniczonych http://www.zumi.pl/namapie.html?qt=&loc ... &cId=&sId= i o godzinie 12: 30 jedziemy w miejsce docelowe
nie mamy limitu czasowego możemy tam siedzieć ile wlezie
Mam prośbę aby każdy dołożył starań aby jak najlepiej nas rozreklamować.
PozdraVWiam Włodary88
Załatwiliśmy ogrodzony plac w Koszelówce tuż nad jeziorem Zdworskim gdzie spokojnie wszyscy się zmieścimy. Z wjazdem nie będzie problemów nawet na glebie (specjalnie sprawdzaliśmy)
. Właściciel udostępni nam drewno i miejsce na ognisko.Teraz sprawa organizacyjna:
1-- wjazd 5 zł za samochód + od 3 zł do 5 zł od osoby w zależności ile nas tam będzie prawdopodobne że wyjdzie jeszcze taniej
2-- zabierzcie jakąś szamę jak ktoś chce może grilla zabrać choć ognisko będzie na 100% wiadomo jakieś napoje. Ważne jest aby każdy zabrał jakiś worek na śmieci. Kamerzystę już mamy ale nie zaszkodzi jak ktoś zabierze aparat lub kamerę

3-- spotykamy się 17.04.10 o godzinie 12 na parkingu pod mostem dla niewtajemniczonych http://www.zumi.pl/namapie.html?qt=&loc ... &cId=&sId= i o godzinie 12: 30 jedziemy w miejsce docelowe
nie mamy limitu czasowego możemy tam siedzieć ile wlezie
Mam prośbę aby każdy dołożył starań aby jak najlepiej nas rozreklamować.
PozdraVWiam Włodary88

Ostatnio edytowano 11 kwi 2010, o 22:24 przez Włodary88, łącznie edytowano 1 raz
-

Włodary88 - Czytacz
koledzy dzisiejszy spocik był git
chociaż było nas mało
a z tą ostro jazdą to- diabeł mnie podkusił
... dziś jakiś pechowy dzień dla polski[*][*][*]... koledzy też byłem ,z chłopakami oglądać miejscówke i jest zaje... polecam i pogoda będzie ok
więc kto się wybiera?????????????pozdro i szerokości

chociaż było nas mało
a z tą ostro jazdą to- diabeł mnie podkusił
... dziś jakiś pechowy dzień dla polski[*][*][*]... koledzy też byłem ,z chłopakami oglądać miejscówke i jest zaje... polecam i pogoda będzie ok
więc kto się wybiera?????????????pozdro i szerokości

bereee
obd2 kasuje błedy:D:D
obd2 kasuje błedy:D:D-

bereee - Czytacz
Tak Panowie nie wiecie ale bereee, wyprzedzał dziś na 3 na starym moście i już myślałem ze się nie wciśnie. Normalnie prowadzisz do nagrody Wariata rokubereee napisał(a):a z tą ostro jazdą to- diabeł mnie podkusił
[ Dodano: 2010-04-10, 21:38 ]
Co powiecie na przeprowadzenie konkursów na Otwarciu ? kategorie byłyby następujące:
golf mk1
golf mk2
golf mk3
golf mk4
golf mk5
bora/vento jetta
polo wszystkie modele/derby/lupo/fox
najładniejsze koło
najładniejsze AUTO ZLOTU
najlepsze caraudio
najniższe zawieszenie
Nagrodą byłby jakiś fajnie wydrukowany dyplom ? jak wam się to podoba ?
[ Dodano: 2010-04-10, 22:22 ]
na szybko machnąłem coś takiego

Jak wam się to widzi ? głównym sędzią zostanie ten kto najdłużej siedzi w vw
to i tak tylko prestiżowa posada bo laureaci będą wybierani w drodze głosowania
a podpis jakiś musi być na dyplomie 
-

Włodary88 - Czytacz