może jest nas tu więcej w końcu w grupie łódzkie troche osób jest i może by nam się udało spotkac, jako członkowie www.golf3.pl?
jakieś propozycje co do miejsca spotaknia, terminy, sugestie? co Panowie i Panie?
łódź, pabianice, zgierz, konstantynów, ksawerów, piotrków, bełchatów, łask, zduńska wola, sieradz, tomaszów i inne
Moderator: Moderator
łódzkie (grupa łódzka)
Ostatnio edytowano 13 lip 2012, o 09:39 przez gajdzik, łącznie edytowano 19 razy
-

gajdzik - VIP
-

swatu - VIP
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
Jezeli ktos bylby zainteresowany to co wtorek w lodzi spotykamy sie pod phillipsem. start godzina 20. badz tez co dwutygodniowe spoty w piotkowie trybunalskim( zawsze mozemy sie ugadac np w sobote okolo 18). odnosnie wiekszej imprezy to zapowiada sie jakos w marcu- rozpoczecie sezonu w lodzi. o szczegolach wam napisze
****Volkswagen****Team****Łódź****
-

dr.pajchiwo - Czytacz
Mariusz a nalezysz do jakiegos lodzkiego klubu?
Najprawdopodobniej za tydzien w piatek spotkamy sie w Piotrkowie Trybunalskim, ale to jeszcze musimy z chlopakami sie zdecydowac. Przewaznie wpada nas z 5-6 samochodow. Taki kameralny spocik. pozdo
Najprawdopodobniej za tydzien w piatek spotkamy sie w Piotrkowie Trybunalskim, ale to jeszcze musimy z chlopakami sie zdecydowac. Przewaznie wpada nas z 5-6 samochodow. Taki kameralny spocik. pozdo
****Volkswagen****Team****Łódź****
-

dr.pajchiwo - Czytacz
dr.pajchiwo napisał(a):Jezeli ktos bylby zainteresowany to co wtorek w lodzi spotykamy sie pod phillipsem. start godzina 20. badz tez co dwutygodniowe spoty w piotkowie trybunalskim( zawsze mozemy sie ugadac np w sobote okolo 18). odnosnie wiekszej imprezy to zapowiada sie jakos w marcu- rozpoczecie sezonu w lodzi. o szczegolach wam napisze
Świetny pomysł.
BTW> Jestem ciekaw kiedy dokładnie będzie rozpoczęcie sezonu w łodzi ;d
- KazikGold
- Czytacz
oki chlopaki ja jestem chetny na spotkanie w Piotrkowie tryb. dajcie tylko znac kiedy, gdzie . i o której .łódz chwilowo mi nie pasuje ..........
-

swatu - VIP
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe