Moderator: Moderator
rozpoczecie prawdopodobnie bedzie na kaloryferze jak w tamtym roku. ale jeszcze sie zastanawiamy
****Volkswagen****Team****Łódź****
-

dr.pajchiwo - Czytacz
dr.pajchiwo napisał(a):rozpoczecie prawdopodobnie bedzie na kaloryferze jak w tamtym roku. ale jeszcze sie zastanawiamy
no to czekamy na konkretne info i wtedy się określimy, kto jedzie, komu pasuje. I jeszcze mało pytanko - na jakim kaloryferze, o czym mowa, gdzie to jest?
-

gajdzik - VIP
-

swatu - VIP
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
W sumie nie mam nic do pokazania w swoim Golfiku ale jestem ciekawy jak takie zloty się odbywają , jest jakiś programik czy poprosyu wszystko się na miejscu organizuje? A jeszcze jedno mój Golfik jest kombi nie będzie dziko wyglądał ? 
mariusz77
-

Mariusz77 - Czytacz
Mariusz77 napisał(a):W sumie nie mam nic do pokazania w swoim Golfiku ale jestem ciekawy jak takie zloty się odbywają , jest jakiś programik czy poprosyu wszystko się na miejscu organizuje? A jeszcze jedno mój Golfik jest kombi nie będzie dziko wyglądał ?
jak dziko? golf to golf
-

gajdzik - VIP
mariusz77 masz do pokazania swojego golfa
to ze nic nie robiles przy swoim golfie nie znaczy zeby ciebie nie bylo na spotach vwtl czy zlotach. na pierwszym miejscu licza sie ludzie, a potem ich samochody
ja swojego golfa mam juz prawie 2 lata i oprocz zmiany silnika(mus) to nic przy nim nie robilem(sorry hak zalozylem
). przy pensji 1400zl i kilku kredytach trudno cos zdzialac.
jezeli ktos bylby zainteresowany to zapraszam dzisiaj pod budynek Phillipsa na godz 20.
i nie bac sie podejsc i pogadac. pierwszy raz musi byc
oraz zapraszam na : www.vwtl.twojecentrum.pl
mariusz77 bedziesz?
to ze nic nie robiles przy swoim golfie nie znaczy zeby ciebie nie bylo na spotach vwtl czy zlotach. na pierwszym miejscu licza sie ludzie, a potem ich samochody
ja swojego golfa mam juz prawie 2 lata i oprocz zmiany silnika(mus) to nic przy nim nie robilem(sorry hak zalozylem
). przy pensji 1400zl i kilku kredytach trudno cos zdzialac.
jezeli ktos bylby zainteresowany to zapraszam dzisiaj pod budynek Phillipsa na godz 20.
i nie bac sie podejsc i pogadac. pierwszy raz musi byc
oraz zapraszam na : www.vwtl.twojecentrum.pl
mariusz77 bedziesz?
-

dr.pajchiwo - Czytacz
tak wlasnie tam sie spotykamy. sa to cotygodniowe spoty wiec wpadaj kiedy chcesz. kiedys byl phillips a teraz jest jakas inna firma . nazwy nie pamietam. zarejestruj sie na stronce i wpadaj na spoty 

-

dr.pajchiwo - Czytacz
a dobrze. troche zimnawo bylo wiec wczesniej ucieklem do domu. reszta pojechala sobie do lasu na sanki
.
Kulig sobie robia.
Ogolnie fajnie jest na spotach. Jak jest cieplo to sie grlila zrobi, czasem sie cos wypije(jak ktos bez auta).
.
Kulig sobie robia.
Ogolnie fajnie jest na spotach. Jak jest cieplo to sie grlila zrobi, czasem sie cos wypije(jak ktos bez auta).
-

dr.pajchiwo - Czytacz