Moderator: Moderator
ciężko mi powiedzieć, ale można zrobić to tak, że między jakoś 16.30-17.30 miał bym czas, no i potem nie wiem ile aga tam będzie siedziała....ale mówię dziś ciężko cokolwiek mi powiedzieć bo nie wiem, o której wyjdę jutro z pracy, może być tak że w łodzi będę o 16, a może być i tak że dopiero na 18....
-

gajdzik - VIP
no to spoko...poczekamy na resztę, niech powiedzą co im pasuje i działamy...dajmy czas powiedzmy do poniedziałku i w poniedziałek lecimy z terminem....czekam na info jakie daty pasują chętnym na spocik...
[ Dodano: 2011-03-05, 20:52 ]
korusik, golon super, miło było was poznać....następnym razem postaramy się bez młodego, także będzie więcej czasu, a wtedy już kawa murowana....
[ Dodano: 2011-03-06, 11:01 ]
no i ponawiam pytanie czy są chetni na jakiś spocik w pabianicach, łasku...sobota godziny popołudniowo-wieczorne, lub sobota godzina do ustalenia.....termin to oczywiście jakiś marcowy dzień weekednu...
[ Dodano: 2011-03-05, 20:52 ]
korusik, golon super, miło było was poznać....następnym razem postaramy się bez młodego, także będzie więcej czasu, a wtedy już kawa murowana....
[ Dodano: 2011-03-06, 11:01 ]
no i ponawiam pytanie czy są chetni na jakiś spocik w pabianicach, łasku...sobota godziny popołudniowo-wieczorne, lub sobota godzina do ustalenia.....termin to oczywiście jakiś marcowy dzień weekednu...
-

gajdzik - VIP
hej koledzy jestem chetny na spod kazdy kazda sobota mi pasuje w mardzu oprocz tej co bendzie 12.03.2011 

- fffffffff5
- Berbeć
gajdzik, nam również było miło was poznac
no szkoda ze jakas kawka sie nie udała, ale nic straconego nastepnym razem jak najbardziej
.
proponujemy marcowy weekend bo w kwietniu i tak juz jest otwarcie sezonu, więc nie róbmy konkurencji
no szkoda ze jakas kawka sie nie udała, ale nic straconego nastepnym razem jak najbardziej
.
proponujemy marcowy weekend bo w kwietniu i tak juz jest otwarcie sezonu, więc nie róbmy konkurencji

-

korusik - Czytacz
A może ktoś od Was z grupy skusi się na spocik w Skarżysku na parkingu Kauflandu??? Termin jeszcze do ustalenia, ale wstępnie jakaś niedzielka.
Mój Goferek- były:
moj-golf/czarnuch-by-czaro-t26881.html
moj-golf/czarnuch-by-czaro-t26881.html
-

czaro - Members
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 5-drzwiowe