Moderator: Moderator
-

swatu - VIP
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
n oto było cosgajdzik napisał(a):zresztą swatu przypomnij sobie nasz pierwszy spot...mróz...snieg po kolana....a rade daliśmy....
takich spotów sie nie zapomina-

swatu - VIP
co do flagi....
a więc flaga już w produckji, dziś dokonałem za nią zapłąty, a w przyszłym tygodniu ma już byc u mnie...na spocie dla tych, którzy dalej podtrzymują swoją decyzje o dorzuceniu się do flagi pokaże dowód wykonania przelewu i obgadamy kwestie zrzutki....
i przypominma, niedziela 6 grudnia, Piotrków Trybunalski...parkin Carefour, aleje Sikorskiego... ( 792 - 969 - 111 )
a więc flaga już w produckji, dziś dokonałem za nią zapłąty, a w przyszłym tygodniu ma już byc u mnie...na spocie dla tych, którzy dalej podtrzymują swoją decyzje o dorzuceniu się do flagi pokaże dowód wykonania przelewu i obgadamy kwestie zrzutki....
i przypominma, niedziela 6 grudnia, Piotrków Trybunalski...parkin Carefour, aleje Sikorskiego... ( 792 - 969 - 111 )
-

gajdzik - VIP
no to pogratulowacgajdzik napisał(a):a więc flaga już w produckji, dziś dokonałem za nią zapłąty
czekam na oficjalne przekazanie

-

swatu - VIP
,no na bank ,jesli sie umawiamy to czekamy2,0GTI napisał(a):mam nadzieje ze bedziecie pod tym carfurem

-

swatu - VIP
oczywiscie!! u mnie slowo to slowo!!!!!!! postaram sie kumpla namowic, tez ma mk3 , specjalnie jutro wolne wziołem aby caly dzien szykowal swojego tylko z hamulcami problem bo wymienialem oslonki zaciskow i zmienialem plyn na dot 5.1 i nie moge odpowietrzyc go musze sprobowac odpowietrzyc go vagiem, ale jesli nie uda mi sie to zrobic to i tak bede pozdro
2,0GTI
- 2,0GTI
- Czytacz
witam kolegow namowilem kumpla i bedziemy na 2 mk a wiec do zobaczenia pod tym carfurem tylko poczekajcrze za nami. a i jeszcze jedno kalendarze sa jeszcze do nabycia bo chcialbym wlepke okladke na dowod i smyczke jak da rade jutro nabyc to super by bylo pozdro
2,0GTI
- 2,0GTI
- Czytacz