Moderator: Moderator
info dla wszytskich chętnych na spot w Bełchatowie 12 lipca
wybierający sie na spot z Piotrkowa i okolic, jak i przejażdżający przez Piotrków zapraszamy na parking carefoura na alejach Sikorskiego, spotykamy się 10.00-10.15 i ruszamy na spotkanie z wysłannikiem grupy bełhctowskiej, który poprowadzi nas już na miejsce spotu..
mowa o tym markecie w Piotrkowie: http://www.carrefour.pl/page/pl/tanie-p ... ybunalski/
wybierający sie na spot z Piotrkowa i okolic, jak i przejażdżający przez Piotrków zapraszamy na parking carefoura na alejach Sikorskiego, spotykamy się 10.00-10.15 i ruszamy na spotkanie z wysłannikiem grupy bełhctowskiej, który poprowadzi nas już na miejsce spotu..
mowa o tym markecie w Piotrkowie: http://www.carrefour.pl/page/pl/tanie-p ... ybunalski/
-

gajdzik - VIP
-

swatu - VIP
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
-

swatu - VIP
-

swatu - VIP
czy ktoś z łódzkiego wybiera się na ten spot.....
czy ktoś przyjeżdża na parking do Piotrkowa, bo jeśli nikt sie nie zamierza pojawic, to ja lece przez Zelów, dajcie info czy toś z Piotrkowa lub okolic będzie czekał na parkingu
czy ktoś przyjeżdża na parking do Piotrkowa, bo jeśli nikt sie nie zamierza pojawic, to ja lece przez Zelów, dajcie info czy toś z Piotrkowa lub okolic będzie czekał na parkingu-

gajdzik - VIP
wiesz jak będę jechał sam to jade o zelowa i trafie napewno, jeszcze po drodze umowie się z vitautasem
tylko niech powiedzą czy ktoś do pitrkowa przyjedzie i będzie czekał, bo jak nie to jade przez zelów, bo mam bardzo sporo bliżej
tylko niech powiedzą czy ktoś do pitrkowa przyjedzie i będzie czekał, bo jak nie to jade przez zelów, bo mam bardzo sporo bliżej
-

gajdzik - VIP
-

swatu - VIP