Moderator: Moderator
-

swatu - VIP
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
- Hielbi
Helbi tak jak wczesniej pisalem jak by mnie ktos zabral do towarzystwa to z mila checia sie pojawie.sprawdzalem na mapie to bedzie ok 180km w jedna strone i musialbym troche do golfa zalac.Najgorsza sprawa jest kasa jak mi sie uda ncos wyskrobac to sie pojawie wlsnym VW a jak nie to licze na grupe Świetokrzyska.
-

Mateo - Czytacz
- Hielbi
Hielbi, mało czasu mi dajesz na zorganizowanie ludzi z Łodzi, potrafię, ale czarodziejką to nie jestem
Wiem , że Grupa radomska , by chętnie uczestniczyła w Spocie, żałowali, że nie wiedzieli i Spocie nad Zalewem, Wrzuć może temat do nich
Ja będę na 99.99 %
Warszawa niech się organizuje i Fasola zabrać proszę , bo muszę Go poznać, a poza tym to już się stęskiłam za VWami

Wiem , że Grupa radomska , by chętnie uczestniczyła w Spocie, żałowali, że nie wiedzieli i Spocie nad Zalewem, Wrzuć może temat do nich
Ja będę na 99.99 %
Warszawa niech się organizuje i Fasola zabrać proszę , bo muszę Go poznać, a poza tym to już się stęskiłam za VWami

...i love Golf...
.:: MÓJ KOCHANY KOPCIUSZEK ::.
Jeśli choć jedną dobrą myśl wniosłeś do czyjegoś umysłu,jedno dobre uczucie zaszczepiłeś w czyjeś serce,jedną chwilą szczęścia rozpromieniłeś smutne szare życie,SPEŁNIŁEŚ ZADANIE ANIOŁA NA ZIEMI!
.:: MÓJ KOCHANY KOPCIUSZEK ::.
Jeśli choć jedną dobrą myśl wniosłeś do czyjegoś umysłu,jedno dobre uczucie zaszczepiłeś w czyjeś serce,jedną chwilą szczęścia rozpromieniłeś smutne szare życie,SPEŁNIŁEŚ ZADANIE ANIOŁA NA ZIEMI!
-

andzia@@ - Members
Hielbi napisał(a):z wami narazie sa 23 furkia LeszekGT,Arus086,Siwy 22,Legionista,Mateo,Seb nie wiesz czy wpadna?
Ja niestety odpadam - 11 lipca Wesele
-

Legionista - Members
Hielbi ja bym jechał i zabieram ze soba kolege Matiego.tylko dowiedz sie jak mozesz czy jest taka ospcja by wynajac domek na noc by co niektórzy mogli wrócic w ponieidzłek. 

-

swatu - VIP
Vitautas napisał(a):tak jak ostatnio? Ty sam, a żona z andzią?
no nie treaz troche inaczej bedzei ja z zona andzia sama ijesze zabieram Matiego i jedziemy na 2 samochody-

swatu - VIP