zestaw zawieszania z allegro-opinie

Wszystkie informacje o elementach zawieszenia.

Moderator: Moderator

zestaw zawieszania z allegro-opinie

Postprzez Matex » 23 lis 2013, o 15:28

Witam.Co myślicie o zestawie zawieszenia przód do golf iii z allegro?Opłaca się ? Ile na tym pojeżdżę?Piszcie opinie itp. Np takie coś http://allegro.pl/zestaw-zawieszenia-pr ... 24358.html albo http://allegro.pl/zestaw-zawieszenia-pr ... 30481.html .
Matex
Czytacz
 
Posty: 61
Dołączył(a): 25 paź 2008, o 08:17
Lokalizacja: Grudziądz

zestaw zawieszania z allegro-opinie

 

Postprzez Gesiu_15 » 23 lis 2013, o 21:53

co do zawieszenie to albo wszystko z Febi albo LEMFÖRDER dwie bardzo dobre firmy ;-)
Avatar użytkownika
Gesiu_15
Moderator Globalny
 
Posty: 3756
Dołączył(a): 14 kwi 2012, o 21:32
Lokalizacja: Kielce
Rocznik: 1994
Silnik: 2.0 2E GTI
Paliwo: PB+LPG
Nadwozie: 3-drzwiowe

Postprzez Siw3k » 23 lis 2013, o 22:47

pamiętaj kolego ze na zawieszeniu się nie oszczędza bo później różne kwiatki mogą wyjść
Moja była Golfina
Przeszłość Peugeot 406
Aktual tored MkIII
Avatar użytkownika
Siw3k
Members
 
Posty: 2181
Dołączył(a): 3 lut 2012, o 15:36
Lokalizacja: CTR
Rocznik: 2002
Silnik: 1.8T
Paliwo: PB
Nadwozie: 5-drzwiowe

Postprzez Gesiu_15 » 23 lis 2013, o 23:44

no coś peknię albo się urwie bo chińszczyzna kupisz Febi i nie pożałujesz :ok:
Avatar użytkownika
Gesiu_15
Moderator Globalny
 
Posty: 3756
Dołączył(a): 14 kwi 2012, o 21:32
Lokalizacja: Kielce
Rocznik: 1994
Silnik: 2.0 2E GTI
Paliwo: PB+LPG
Nadwozie: 3-drzwiowe

Postprzez k0nr4d » 24 lis 2013, o 00:01

Stawianie Febi i Lemfordera na jednej półce jest błędem. Febi to części bardzo przeciętne. Lemforder to producent części na pierwszy montaż i jego najlepiej brać, TRW też jest podobnie plasowane.
Avatar użytkownika
k0nr4d
Gaduła
 
Posty: 424
Dołączył(a): 1 cze 2009, o 21:53
Lokalizacja: Łódź

Postprzez Gesiu_15 » 24 lis 2013, o 00:12

Febi lepsze niz chińszczyzna :cwaniak:
Avatar użytkownika
Gesiu_15
Moderator Globalny
 
Posty: 3756
Dołączył(a): 14 kwi 2012, o 21:32
Lokalizacja: Kielce
Rocznik: 1994
Silnik: 2.0 2E GTI
Paliwo: PB+LPG
Nadwozie: 3-drzwiowe

Postprzez k0nr4d » 24 lis 2013, o 00:15

Febi to pakowacz, możesz tam mieć Lemfordera, a możesz i chińszczyznę, którą w tych pudełkach można spotkać dużo częściej.
Avatar użytkownika
k0nr4d
Gaduła
 
Posty: 424
Dołączył(a): 1 cze 2009, o 21:53
Lokalizacja: Łódź

Postprzez Paweu » 24 lis 2013, o 12:41

Matex napisał(a):Witam.Co myślicie o zestawie zawieszenia przód do golf iii z allegro?Opłaca się ? Ile na tym pojeżdżę?Piszcie opinie itp. Np takie coś http://allegro.pl/zestaw-...3680924358.html albo http://allegro.pl/zestaw-...3705930481.html .


Wszystko co w linkach to Czajna. Jeśli auto na sprzedaż to może i się opłaca. Ale jeżeli zamierzasz tym jeździć. Nie polecam.

k0nr4d napisał(a):Febi to pakowacz, możesz tam mieć Lemfordera, a możesz i chińszczyznę, którą w tych pudełkach można spotkać dużo częściej.


Polać temu Panu bo dobrze prawi. :ok:
Avatar użytkownika
Paweu
Members
 
Posty: 4273
Dołączył(a): 6 maja 2011, o 17:34
Rocznik: 1111
Silnik: 0.8
Paliwo: CNG
Nadwozie: cabrio

Postprzez wojtekjasny » 20 gru 2013, o 15:27

Paweu_mk3 napisał(a):
Matex napisał(a):Witam.Co myślicie o zestawie zawieszenia przód do golf iii z allegro?Opłaca się ? Ile na tym pojeżdżę?Piszcie opinie itp. Np takie coś http://allegro.pl/zestaw-...3680924358.html albo http://allegro.pl/zestaw-...3705930481.html .


Wszystko co w linkach to Czajna. Jeśli auto na sprzedaż to może i się opłaca. Ale jeżeli zamierzasz tym jeździć. Nie polecam.

k0nr4d napisał(a):Febi to pakowacz, możesz tam mieć Lemfordera, a możesz i chińszczyznę, którą w tych pudełkach można spotkać dużo częściej.


Polać temu Panu bo dobrze prawi. :ok:



Zaintrygowałeś mnie tym co napisałeś przeglądałem wiele opakowań nie znalazłem nic w środku innego niż febi. Popytałem przedstawicieli nie usłyszałem żeby tylko pakował. Skąd masz takie informacje ?
wojtekjasny
Czytacz
 
Posty: 22
Dołączył(a): 30 maja 2013, o 17:06
Lokalizacja: Dolnośląskie

Postprzez Opik » 20 gru 2013, o 15:36

też nie zdarzyło mi się nigdy żeby w opakowaniu Febi było coś innego ;)
Avatar użytkownika
Opik
Members
 
Posty: 7058
Dołączył(a): 28 lis 2011, o 22:22
Lokalizacja: Lublin
Silnik: 2.0
Paliwo: PB+LPG
Nadwozie: 3-drzwiowe

Następna strona




Powrót do Zawieszenie

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości