Moderator: Moderator
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Nikt tutaj nie porównuje Febi do Lemfa, to że padają w jednym zdaniu jako propozycja, nie znaczy że są stawiane na równi. Tak samo jak napisanie w propozycji swapa 2.0 8v albo ABF nie oznacza że te silniki są równie wartościowe
Też mam Febi i działa ładnie, zwłaszcza że w zawieszeniu w większości przypadków ważniejszy jest poprawny montaż niż jakość części. Co nie zmienia faktu że pakowanie czegoś jeszcze tańszego mija się z celem, bo na bank się rozpadnie
Też mam Febi i działa ładnie, zwłaszcza że w zawieszeniu w większości przypadków ważniejszy jest poprawny montaż niż jakość części. Co nie zmienia faktu że pakowanie czegoś jeszcze tańszego mija się z celem, bo na bank się rozpadnie

-

Opik - Members
- Silnik: 2.0
- Paliwo: PB+LPG
- Nadwozie: 3-drzwiowe
k0nr4d napisał(a):pokażcie mi logo febi bilstein na jakiejś części wyjętej z takiego opakowania
Zapraszam... Coś trochę przesadzasz moim zdaniem
Też mam febi i daje rade. A zawieszenie siedziało najpierw -40, później gwint, teraz znów -40 na zimę i jak narazie się trzymają gumy
AdiK__ niech tu zajrzy to coś podpowie

-

Karol B. - Members