Witam!
Mianowicie panowie mam pytanko bo mam golfine z seryjnym zawieszeniem i chce sobie ją obniżyć mianowicie wrzucić sprężyny i amory TA TECHNIXA czy ktoś miał z tym do czynienia, czy będę szorował po glebie na każdej górce?? oponki mam 14 185/65 trochę balony ale są zajebiste ;D Z góry dzięki
Moderator: Moderator
• Strona 1 z 3 • 1, 2, 3
Nie będziesz szorował. Ja u siebie mam założony kit 40/40 tylko innej firmy a oponki mam 195/50/15 i nic nie szoruje. Możesz śmiało brać.
Ewentualnie jak Ci się nie śpieszy z zakupem to dołóż do gwinta
.
Zawsze możesz go opuścić tyle ile będziesz chciał.
Ewentualnie jak Ci się nie śpieszy z zakupem to dołóż do gwinta
.
Zawsze możesz go opuścić tyle ile będziesz chciał.
-

palio - Administrator
- Rocznik: 95
- Silnik: 1Z++
- Paliwo: ON
- Nadwozie: 5-drzwiowe
sory że się podczepie do tematu ale czy moglibyście pokazać zdjęcie samochodu jak jest -40?? bo założyłem gwint na tył żeby nie tarło opon bo mam za szerokie i przód mi poszedł do góry
zastanawiam się czy by nie kupić na przód sprężyn -40 żeby go jakoś wypoziomować bo teraz z przodu koza jest 
zastanawiam się czy by nie kupić na przód sprężyn -40 żeby go jakoś wypoziomować bo teraz z przodu koza jest 
- PabloSBT
- Members
U mnie w temacie są fotki jak golf stoi na springach -40 z przodu, a tył seria-ale niższa trochę chyba
Słabe fotki, ale zawsze coś 
Słabe fotki, ale zawsze coś 
-

Karol B. - Members
tak właśnie na przodzie seria a na tyle gwint z przodu nie dawno wymieniałem amorki dla tego na przód odrazu nie kupiłem gwintu tylko chce -40 zrobićrafal9119 napisał(a):PabloSBT, to na tyle masz gwint a przod seria? bo nie rozumiem

- PabloSBT
- Members
zwykły czyli olejowy ja u siebie zamontowałem dziś springi -40 na tył ale na przód kórcze boję się bo nie pomyślałem jak w 5 się jedzie czy będzie cacy czy raczej będę czymś trzeć
-

Siw3k - Members
- Rocznik: 2002
- Silnik: 1.8T
- Paliwo: PB
Nic nie będzie Ci trzeć. Mam tak samo u siebie, ale trzeba liczyć się z tym, że zmienia się charakterystykę amortyzatora i skraca jego żywotność. Przy pełnym aucie (2 osoby z przodu, 3 z tyłu nic nie obciera).
U siebie mam springi-40/-40 amory przód gazowe a amory tył olejowe ori. Ale już zakupiłem amory do kitu w razie potrzeby.
U siebie mam springi-40/-40 amory przód gazowe a amory tył olejowe ori. Ale już zakupiłem amory do kitu w razie potrzeby.
-

palio - Administrator
- Rocznik: 95
- Silnik: 1Z++
- Paliwo: ON