w ktorym miejscu na wahaczu przychodzi ta tulejka???
tutaj wrzucam moj rysunek na wahaczu niech ktos zaznaczy gdzie przychodzi ta o ktorej mowie
tylnia jak dla mnie to ta:
a guma to ta
sworzen wiadomo najblizej kola nie musze tego zaznaczac
			Moderator: Moderator
Golfik1986 napisał(a):w ktorym miejscu na wahaczu przychodzi ta tulejka???
tutaj wrzucam moj rysunek na wahaczu niech ktos zaznaczy gdzie przychodzi ta o ktorej mowie
tylnia jak dla mnie to ta:
  wyminilem te tuleje mechanik zamontowal mi te w sklepie powiedzial ze beda pasowac na necie wyczytalem ze sa to tuleje od mk2 ale niby ludzie je montowali do mk3 przy okazji wyszlo ze gniazdo wahacza bylo rozdupczone i wyminielm tesh wahacz. po calej naprawie nawala mi jeszcze mocniej i pojawil sie kolejny problem tak mi telepie kierownica ze nie moge jej utrzymac kola mam wywazone 2 tygi temu luzy posprawdzane przy okazji montowania tych tulejek wyszlo ze byly zajechane te gumki na stabilizatorze przy okazji tesh zostaly wymienione. dodam ze tuleja byla wlozona tak jak powinna odnosnie tesj strzalki siedzialem nad miechanikiem. dodam jeszcze ze nie ustawilem zbieznosci jak to cos pomoze. teraz zachodze w glowe czy aby te tuleje byly dobre chociaz miechanik mierzyl je sufmiarka wymiarowo to samo. dajcie jakis pomysl bo totalna zalamka 
 ciężko jest mi Ci pomóc... może coś z samym wahaczem jest coś nie tak...nie bardzo rozumiem moze troszke jasniej??-chudy- napisał(a):rozprężna wyglada jak sztyft..
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości