Moderator: Moderator
• Strona 2 z 2 • 1, 2
witam podepne sie rowniez pod ten problem poniewaz tez od jakiegos czasu mi przy pelnym skrecie kiedy wyjezdzam np. z parkungu doslowie przestrzeliwoje cos w zawieszeniu. nie wiem co to jest. przeguby jak by byly walniete to dp strzelaloby caly czas. a strzela tylko jeden raz. Pomocy co musialbym wymienic. A moze sprezyna strzela przy pelnym skrecie jak lozysko jest zespute amorka. pozro all
- clive120
- Czytacz
mimo wszystko są to przeguby
. Wymień póki nie pójdą w cholerę ;d
. Wymień póki nie pójdą w cholerę ;dMoje mk3
“go to work, send your kids to school
follow fashion, act normal
walk on the pavements, watch T.V.
save for your old age, obey the law
Repeat after me: I am free”
“go to work, send your kids to school
follow fashion, act normal
walk on the pavements, watch T.V.
save for your old age, obey the law
Repeat after me: I am free”
-

e2 - Members
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
mam to samo i nie stawiam na przeglub. mialem nie dawno wymieniane. Zaczne od zawieszenie bo stuk nie jest za kazdym razem. Moze koncówka drazka? jak sie cofa a pozniej rusza do przodu to sie przesówa a srodku? Nie wiem ale juz mnie to denerwuje i musze sobie sprawdzic w zawiasie co do wymiany i wymienie najpierw to. Jezeli nie da rad to w ostatecznosci przegłub ale on by strzelal caly czas
-

Nowal - Gaduła
z tym ze ja przy skrecaniu czuje na kierownicy opor i zgrzyt jakby guma o gume wiec stawiam na jakis element zawieszenia. Zaczne od sprawdzenia i wymiany tego co zużyte a pozniej jak nie pomoze to przeglub
-

Nowal - Gaduła
moze byc tez lozysko poduszki amortyzatora a przegum jak kolega wyzej pisze nie zawsze strzela
posprawdzaj wsyztsko luknij czy nie ma lozow albo jedz na stacje diagnostyczna wezma na szarpaki i sie dowiesz czy wszytsko ok z zawiecha
posprawdzaj wsyztsko luknij czy nie ma lozow albo jedz na stacje diagnostyczna wezma na szarpaki i sie dowiesz czy wszytsko ok z zawiecha
-

Shiler - Czytacz