Moderator: Moderator
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Również mam dylemat co wybrać gwint czy seria. Moje amortyzatory poszły miesiąc temu pa pa teraz czas na wymianę od poniedziałku... Na prawdę jest tak ze na każdym dołku czuć na gwincie?
- Pawełgolfgreen
- Badacz tematu
Pawełgolfgreen napisał(a):Również mam dylemat co wybrać gwint czy seria. Moje amortyzatory poszły miesiąc temu pa pa teraz czas na wymianę od poniedziałku... Na prawdę jest tak ze na każdym dołku czuć na gwincie?
zależy jakim dołku ;D
na Ta-Technix jest twardo i faktycznie doły czuć wszystkie na drodze, MTS trochę bardziej komfortowy, "sprężysty". Chociaż są i ortodoksi którym TT za miękki

-

Opik - Members
- Silnik: 2.0
- Paliwo: PB+LPG
- Nadwozie: 3-drzwiowe
Jak miękki to chyba dobrze
Jak wygląda sytuacja w zimę trzeba gwinta kilka cm odkręcić?

Jak wygląda sytuacja w zimę trzeba gwinta kilka cm odkręcić?

Jestem bokiem prędkości
- Pawełgolfgreen
- Badacz tematu
Pawełgolfgreen napisał(a):Jak miękki to chyba dobrzeJak wygląda sytuacja w zimę trzeba gwinta kilka cm odkręcić?
![]()
ale dla nich nawet beton jest zbyt miękki jak się po nim chodzi
zależy jak nisko opuścisz, jak masz zamiar rezać dokładką jak ktoś żyletkę położy na drodze to warto by było na zimę podnieść, szkoda zderzaka, chłodnicy i miski olejowej
Ale jak masz zamiar obniżyć tylko trochę (już to widzę
) to obejdzie się bez. Sam zobaczysz 
-

Opik - Members
- Silnik: 2.0
- Paliwo: PB+LPG
- Nadwozie: 3-drzwiowe
Mam pytanie chcę zamówić gwint mts ale w tej chwili żaden sklep nie posiada. dopiero będzie w połowie pazdziernika, pisałem również od mapeta tuning. znalazłem zestaw taki http://allegro.pl/show_item.php?item=2562145092&msg=Tw%C3%B3j+e-mail+zosta%C5%82+wys%C5%82any.&msgtoken=048a25b10f8bf5405c1e387864ffa85323220a1444b540a86acf77d00be2ff62
Czym się różnicy od niebieski od tych czerwnonych?? czemu jest wyższa cena od tych za 700 zł
Czym się różnicy od niebieski od tych czerwnonych?? czemu jest wyższa cena od tych za 700 zł
Jestem bokiem prędkości
- Pawełgolfgreen
- Badacz tematu