Już się wszyscy napisali, więc zamykam temat.Paweu_mk3 napisał(a):Każdy post nie na temat będzie skutkował zamknięciem tematu oraz odpowiednią nagrodą.
Moderator: Moderator
• Strona 2 z 2 • 1, 2
JAK UZYSKAĆ ,,BUJANIE'' w zawieszeniu.
Podchodząc do jednych golfów 3ójek i dociskając im maske kilka razy jedne golfy ładnie się bujają, w sensie dają latwo i GŁĘBOKO! docisnąc się do ziemi i szybko wracają ( NIE MYLIC Z EFEKTEM USZODZONYCH AMOROW!) zas niektore nie dają się dociskac wgl, moze gora 5 cm są poprostu twarde niczym terenówka. Pytanie: Moj golf jest tez twardy. Wymienielm sprezyny na inne i dalej jest twardy. Amory mam gazowe. Od czego wiec zalezy ta twardosc głownie od amorów czy sprezyn? Chce aby moje zawieszenie bujało się jak w tych innych gofach, wtedy golf nie jest jak taczka tylko jest miekki i jedzie sie nim o wiele przyjemniej po naszych drogachZmieniac dalej sprezyny czy zostawic te same a zmienic amory na olejowe? Co o tym myslicie?
- Krystian1986x
- Czytacz
Zależy na jakie sprężyny zmieniłeś, bo może na twardsze i masz taki efekt. A gazowe amorki też są z reguły bardziej twarde od olejowych, przynajmniej tak czytałem 

-

saszelqq - Members
- Rocznik: 1981
- Silnik: 1.1 GG
- Paliwo: PB+LPG
- Nadwozie: 3-drzwiowe
Krystian1986x widzę że dalej nie odpuszczamy i spamujemy.
Co nie koniecznie będzie bezpieczne ale jak to mówią.. Raz się żyje.
Ostatnia szansa. Więcej nie będzie. Tylko rzeczowe odpowiedzi.
Temat otworzyłem. Posty scaliłem.
green napisał(a):kup sprężyny z lekkiego golfa np 1.4 i na pewno uzyskasz zamierzony efekt
Co nie koniecznie będzie bezpieczne ale jak to mówią.. Raz się żyje.
Ostatnia szansa. Więcej nie będzie. Tylko rzeczowe odpowiedzi.
Temat otworzyłem. Posty scaliłem.
-

Paweu - Members
- Rocznik: 1111
- Silnik: 0.8
- Paliwo: CNG
- Nadwozie: cabrio