Moderator: Moderator
• Strona 1 z 2 • 1, 2
jaką opinie macie o gwincie ta-technix
witam mam zamiar kupić gwint ta-technix i mam do was pytanie jaka jest wasza opinia o tym zawieszeniu . A i czym się różnią od tiuning arts oprócz ceny z góry dziękuje za odpowiedzi 

-

rembdeska - Czytacz
Tu masz opinie nie tylko na temat TA http://www.golf3.pl/topics14/zawieszeni ... t37642.htm
-

AdiK__ - Members
- Rocznik: 2003
- Silnik: AVF+
- Paliwo: ON
- Nadwozie: kombi
MTS jest ponoć na lepszych komponentach, ale z TA jest podobny, tak więc z tych tanich gwintów to najlepszy ponoć MTS. U mnie w golfie był od 2008 albo 2007 roku do 2012
( w tym że w 2011-2012 zrobił jakieś 30 tys km wczesniej nie wiem bo był u innego wlasciciela)
Sam mapet mowi ze MTS jest git, więc bierz jego
dołóż 100 
( w tym że w 2011-2012 zrobił jakieś 30 tys km wczesniej nie wiem bo był u innego wlasciciela)
Sam mapet mowi ze MTS jest git, więc bierz jego
dołóż 100 
-

Adrian1607 - Badacz tematu
ja mam tuning art na tyle i drugi raz bym ich nie kupił
0 komfortu bardzo sztywny jest samochód lepiej kup mts ja teraz też bym wolał dołożyć kilka groszy i miec trochę komfortu 
0 komfortu bardzo sztywny jest samochód lepiej kup mts ja teraz też bym wolał dołożyć kilka groszy i miec trochę komfortu 
- PabloSBT
- Members
Ludzie przeciez wiadome ze na gwincie nie bedzie komfortu:D chcecie komfort to kupcie sobie jakiegos francuza albo rolls roysa:P
-

Adrian1607 - Badacz tematu
A ja sobie chwalę Ta Technix jest usztywniony i o dziwo nie jest beton jak dla mnie może być 

GTD By Paweł -----> moj-golf/gt-td-ic-by-garas1-t17994.html
-

garas1 - Gaduła
ja tez mam tuning arta i jezdzilem tak skreconym ze az na odbojach sie zatrzymal i nie bylo tragedi... mocny byl beton ale albo rybki albo pipki ... ale podobno wymiana odboji od mts albo wrecz przyciecie odboi tat powoduje ze znow mamy komfort, bo ja jak jezdzilem na podniesionym gwincie to powiem ze roznica z seria jest ale czy jakas taka duza? wg mnie niewielka
-

witboy - Ekspert
- Rocznik: 1993
- Silnik: aaz
- Paliwo: ON
- Nadwozie: 3-drzwiowe
Adrian1607 napisał(a):Ludzie przeciez wiadome ze na gwincie nie bedzie komfortu:D chcecie komfort to kupcie sobie jakiegos francuza albo rolls roysa:P
ja kupiłem go po to bo mi opony o nadkola przycierały
ostatnio podniosłem trochę gwint i dużo osób mi mówiło że czym wyżej tym twardziej bo bardziej spłaszczona sprężyna ale jest odwrotnie
jak jest wyżej to jest trochę bardziej miękko 
- PabloSBT
- Members
a tak zapytam z innej beczki bo słyszałem coś takiego że jeżdżąc samochodem jakim kolwiek z gwintem po dziurach to gwint się zrywa prawda to czy jakaś wielka bujda
-

Siw3k - Members
- Rocznik: 2002
- Silnik: 1.8T
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 5-drzwiowe
Siw3k napisał(a):a tak zapytam z innej beczki bo słyszałem coś takiego że jeżdżąc samochodem jakim kolwiek z gwintem po dziurach to gwint się zrywa prawda to czy jakaś wielka bujda
pierwsze pytanie jakie się nasuwa to takie; Kto przy zdrowych zmysłach lata autem na gwincie po dziurach?
jeśli gwint wysłużony to może i może się zerwać...

-

Paweu - Members
- Rocznik: 1111
- Silnik: 0.8
- Paliwo: CNG
- Nadwozie: cabrio