z moich wiadomosci wynika ze mialy takie cos XX jahre ? moje pytanie czy jeszcze w jakis golfach byly montowane takie sprezyny np GT
 z moich wiadomosci wynika ze mialy takie cos XX jahre ? moje pytanie czy jeszcze w jakis golfach byly montowane takie sprezyny np GT 
Moderator: Moderator

Liber napisał(a):sprężyny -20 seryjnie były montowane w GTD, GT, GTI no i w GTI XX jahre

Liber napisał(a):z tego co wiem były w GT krótsze. a ani GT/GTD/GTI na pewno nie miały seryjnie wstawianych tych samych sprężyn co CL/GL (chyba że już prędzej ktoś takie wstawił)
wiem że można sprawdzić jakie są to sprężyny po oznaczeniu (czyt. te 3 kropki na sprężynach chodzi tu o kolory)
 teraz poszukiwania takich sprezyn no i decyzja czy sie oplaca zakladac
 teraz poszukiwania takich sprezyn no i decyzja czy sie oplaca zakladac  

ja mam  -40 i jest miodzio nie za twardo nie za miekko ale w zime lipnie troche ale latem w zakretach sie trzyma Kamcio jak masz kase gwinta zakladaj
 ja mam  -40 i jest miodzio nie za twardo nie za miekko ale w zime lipnie troche ale latem w zakretach sie trzyma Kamcio jak masz kase gwinta zakladaj  -20 to malo...
 -20 to malo...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości