Moderator: Moderator
problem tylne amory
witam w lutym wymieniałem amory z tyłu (Kayaba) dzisiaj byłem na przeglądzie i gostek mi mówi że tył do wymiany lewy 58% prawy 50% czy mogą sie one ułożyć bo słyszałem ze to troche trwa zrobilem na nich jakies 2000 km czy reklamować
błażej
- Błażej
- Czytacz
Wg. mnie te całe testy procentowe na stacjach diagnostycznych to jeden wielki pic na wodę. Często pokazuje różne dziwne herezje, że nowe już zużyte albo że zużyte są dobre. Podobnie jest ze zbieżnością w jaki sposób sprawdzają na SKP, ale to juz inna bajka...
Ja na amorach jeżdżę dopóki któryś się nie wyleje i jak już wcale nie trzyma to kupuje. Jak dobrze Ci się jeździ i nie czujesz że auto źle się prowadzi to nic nie kombinuj tylko śmigaj dalej.
PS. Albo kup ode mnie Bandita. W nim jest wszystko na 100%
Ja na amorach jeżdżę dopóki któryś się nie wyleje i jak już wcale nie trzyma to kupuje. Jak dobrze Ci się jeździ i nie czujesz że auto źle się prowadzi to nic nie kombinuj tylko śmigaj dalej.
PS. Albo kup ode mnie Bandita. W nim jest wszystko na 100%

[shadow=red] Sprzedam 2 x Kawa ZX-6R, 2001r oraz 2004r (636 na wtrysku) [/shadow] Sprzęty w nienagannej kondycji... Więcej info na PW.
-

Repsol - Badacz tematu
Ile kosztuja amortyzatory przód
Witam wszystkich fanów mam takie male pytanie ile kosztuje przednie amortyzatory do przodu golf z 93 1.6 pod maseczką z jaka firme polecacie ja bym wybral monroe ale tez nie wiem ile kosztuje prosze o pomoc z gory dzieki:())()())))
- kamilcholewa1
- Berbeć
kamilcholewa1 napisał(a):Witam wszystkich fanów mam takie male pytanie ile kosztuje przednie amortyzatory do przodu golf
www.allegro.pl
albo isc do sklepu i sie zapytac
Firma Blistein
-

K@mil - POMOCNIK

Monroe na allegro 250 z przesyłką bez łaski
Ja też muszę wymienić i raczej postawie na tą firme. Ale idź do sklepu bo może będzie sz miał to samo od razu na miejscu bez czekania...
Ja też muszę wymienić i raczej postawie na tą firme. Ale idź do sklepu bo może będzie sz miał to samo od razu na miejscu bez czekania...
-

sebastianoo20 - Czytacz
sebastianoo20 napisał(a):Monroe na allegro 250 z przesyłką bez łaski![]()
Jak myslisz jeżdzić wozem jeszcze trochę i robisz go dla siebie to zdecydowanie weź coś lepszego.
[shadow=red] Sprzedam 2 x Kawa ZX-6R, 2001r oraz 2004r (636 na wtrysku) [/shadow] Sprzęty w nienagannej kondycji... Więcej info na PW.
-

Repsol - Badacz tematu
ja wymienilem kilka dni temu kupilem kayaba co sadzicie o nich narazie sa spoko ale co moge powiedziec po nie caly tygodniu czasu
obstawialem miedzy kayaba a billstein padlo na kyb opinie tesh maja calkiem dobra niby
obstawialem miedzy kayaba a billstein padlo na kyb opinie tesh maja calkiem dobra nibyJAK RYCERZE ZAWSZE BRONIMY HONORU {Z}
-

Golfik1986 - Ekspert
amortyzatory
panowie wczoraj dzięki poradzie wymieniłem amortyzatory tył i zabieram się za wymianę przód z łożyskami a moje pytani brzmi o co chodzi z tymi kątami i gdzie to trzeba zaznaczyć te kąty najlepiej na jakimś zdjęciu i czy bedzie potrzebny ściągacz
- guma
- Czytacz