Moderator: Moderator
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Szkoda w moim MK3 USA
Witam was, mam problem. Posiadam MK3 w wersji USA. Ostatnio miałem wypadek, gosciu wjechal mi w tył i połamał lekko zderzak. Ubezpieczalnia orzekła, ze zderzak nadaje sie do wymiany. Ok wszystko fajnie tylko policzyli mi zderzak z normalnego MK3 a nie z USA. Wyliczyli to wszystko na 440 zl (ZART!!!). W zadnym serwisie VW nie mozna znalezc zderzaka jak i w niemczech, Jedyne co to EBAY. Tam zderzak mozna kupic za 160 USD ale przesyłka kosztuje coś w granicach 400 USD. Moje pytanie jest takie co teraz? i czy ktos sie zna na zakupach w USA i czy naprawde jest taka droga przesyłka ?
- GRd
- Berbeć
musisz nie zgodzić się z wyliczeniem z ubezpieczalni, najlepiej gadać bezpośrednio z gościem który robi wyliczenie i mu powiedzieć o tym fakcie że to nie jest zderzak od wersji europejskiej itd
Moje byłe MK3 VR6
moj-golf/vr6-by-pijey88-t4392.html
moj-golf/vr6-by-pijey88-t4392.html-

PiJey88 - Administrator
- Rocznik: 1996
- Silnik: 2.8 VR6 AAA
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 5-drzwiowe
mate157, to jest zamiennik i już ktoś się wypowiadał na tym forum o jego spasowaniu, także szału nie ma.
- Lobus
- Ekspert
ech...ja bym sie nie bawil w takie rzeczy...klient wjechal w dupcie to teraz niech ubezpieczalnia buli...orginal niech sciagaja i tyle...nie zgodzilbym sien a Twoim miejscu na ta kwote.
Zielony Family: moj-golf/zielona-perla-by-grzesiek2507-t58764.html
Moj poprzedni "Europe":
moj-golf/czerwony-golfik-by-grzesiek2507-t46031.html
Moj poprzedni "Europe":
moj-golf/czerwony-golfik-by-grzesiek2507-t46031.html
-

Grzesiek2507 - Members
Grzesiek2507 napisał(a):ech...ja bym sie nie bawil w takie rzeczy...klient wjechal w dupcie to teraz niech ubezpieczalnia buli...orginal niech sciagaja i tyle...nie zgodzilbym sien a Twoim miejscu na ta kwote.
Racja , nikt Ci nie policzy Twoich strat moralnych i pracy i zaangażowania w Golfa .Więc nie odpuszczaj

-

Mario GT - Forumowy wyjadacz
- Silnik: 1.8 ADZ
- Nadwozie: 3-drzwiowe
Spokojnie , spokojnie..... koles który robił wyliczenie nie zna kazdego rarytasu
dajesz numery czesci które posiadasz i to on bedzie sie głowił ![cwaniak ;]](https://www.golf3.pl/images/smilies/cwaniak.gif)
dajesz numery czesci które posiadasz i to on bedzie sie głowił ![cwaniak ;]](https://www.golf3.pl/images/smilies/cwaniak.gif)
-

chomik - Fanatyk
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Nadwozie: 3-drzwiowe
nie zgodziłem się, poprosilem o ponowne ogledziny z powodu tego wzmocnienia
bede pisal odwolania az dadza mi kwote ktora bedzie dobra, nie po to sie kupuje auto z USA zeby pozniej wstawic do niego zderzak z europy..
bede pisal odwolania az dadza mi kwote ktora bedzie dobra, nie po to sie kupuje auto z USA zeby pozniej wstawic do niego zderzak z europy..- GRd
- Berbeć
powołaj swojego zeczoznawce i przedstawi im swoja wycene chociaż jezeli chyba w vinie nie masz tego ze to usa to moze byc kiszka
moje MK3 17"-> http://www.golf3.pl/topics2/silver-cl-b ... t47243.htm
-

PanSonick - Czytacz
A co ma vin
?? liczy sie stan faktyczny pojazdu
masz vento ryj w mk3 to oddaja ci za vento ryj .... itd
?? liczy sie stan faktyczny pojazdu
masz vento ryj w mk3 to oddaja ci za vento ryj .... itd
-

chomik - Fanatyk
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000