Moderator: Moderator
• Strona 2 z 3 • 1, 2, 3
-

marcinkoz2910 - Members
marcinkoz2910, taki wlasnie przed chwila kupilem. zaraz sie bede bral za te kanaly bo woda mi poszla juz do tylu pod siedzenie pasazera
JAK RYCERZE ZAWSZE BRONIMY HONORU {Z}
-

Golfik1986 - Ekspert
no to jak aż tak Ci auto zamokło to szybko parowania szyb się nie pozbędziesz
masz garaż to kup sobie krate browarów któregoś wolnego dnia he i postaw jakieś dmuchawy niech wysuszy się .... troche to potrwa ale masz pewność, że nie będzie parować
są też takie specyfiki do pryskania po szybach "anti fog" cz coś takiego ja to uzywałem dopuki mi dywaniki nie wyschły a to filc to długo schnie ... pomagało tylko że strasznie tłuste szyby ale przynajmniej coś widać
masz garaż to kup sobie krate browarów któregoś wolnego dnia he i postaw jakieś dmuchawy niech wysuszy się .... troche to potrwa ale masz pewność, że nie będzie parować
są też takie specyfiki do pryskania po szybach "anti fog" cz coś takiego ja to uzywałem dopuki mi dywaniki nie wyschły a to filc to długo schnie ... pomagało tylko że strasznie tłuste szyby ale przynajmniej coś widać- morsdicti
- Members
stary rzadne filce jutro wkladam dwie farelki i bedzie git dzis zaczalem ale sie ciemno zrobilo jutro od rana bede dzialal
-

Golfik1986 - Ekspert
noo normalnie farelka i jechana. no zagalopowalem sie tesh mam filcowe 

-

Golfik1986 - Ekspert
powiecie mi gdzie trzeba wlozyc ten drut zeby prepchanac te kanaly bo tez leci mi woda od storny psazera dzisiaj oczyscilem cala ta czesc pod tym plastikiem ale tych kanalow nie widzialem wiec czekam na odpowiedz pozdraiwam
KAJTEK
- kajtus17
- Berbeć