Witam
Mam spory problem... zawsze gdy popada.. moj golfik nabiera wody pod siedzeniem pasazera... posciagalem wszystkie dywaniki, sprawdzalem nadkola... wszystko jest całe..
ostatnio sie zorientowałem ze nawet gdy auto stoi na parkingu, a pada tylko deszcz to i tak nabiera obficie wody.
Ma ktos pojecie o co chodzi?
Gdzie moze znajdowac sie jakas uszczelka w okolicach przedniej szyby?
help...
Moderator: Moderator
• Strona 1 z 2 • 1, 2
ja sugertowalbym uszczelki przy drzwiach... moze byc tak ze masz lekko opuszczone drzwi i tamtedy sie dostaje woda lub po prostu uszczelka jest juz zurzyta... najlepiej wejdz do auta i niech ktos polewa je wezem z woda i wtedy sam zlokalizujesz przeciek
pozdro
pozdro-

Imper - Members
wlasnie wrocilem z oględzin samochodu
ustawilem sobie waz na dachu i puscilem wode.. wlazlem do srodka i zobaczylem ze leci mi woda po plastiku zaraz przy prawej nodze pasazera... jest taki plastik ktory chowa przewody, zaraz przed nadkolem... tamtedy sobie woda bezczelnie spływa... teraz tylko pytanie....
któredy dokladnie sie tam dostaje.. a niechce zdejmowac schowka bo to dosyc kłopotliwe
ustawilem sobie waz na dachu i puscilem wode.. wlazlem do srodka i zobaczylem ze leci mi woda po plastiku zaraz przy prawej nodze pasazera... jest taki plastik ktory chowa przewody, zaraz przed nadkolem... tamtedy sobie woda bezczelnie spływa... teraz tylko pytanie....
któredy dokladnie sie tam dostaje.. a niechce zdejmowac schowka bo to dosyc kłopotliwe

-

NeM - Berbeć
zaraz skocze do autka.. cykle fotke telefonem
edit..... prosze
http://img211.imageshack.us/my.php?image=azzaja5.jpg
edit..... prosze
http://img211.imageshack.us/my.php?image=azzaja5.jpg
Ostatnio edytowano 5 lut 2008, o 15:46 przez NeM, łącznie edytowano 1 raz

-

NeM - Berbeć
wiec na moje to wygalda w ten sposob ze to od przedniej szyby jak amsz ta nakaladke przy wycierzczkach ktora oslania te chipy i filtr pylkowy to tam moze byc jakis przeciek ta uszczelka moze CI nie trzymac podnies maske i sprawdz tam przy dole przedniej szyby przy wycieraczkach ta oslona chyba wiesz o co mi chodzi??
-

Imper - Members
witam dobrze szukacie mam nadzieje że kolega ściągnoł całe podszybie nie 1 częśc
po wyczyszczeniu sprawc jeszcze raz czy dalejleci bo może zgniła uszczelkapod plastikiem od filtra a jak dalej bedzie lecieś to cieknie szybą pozdrawiam
po wyczyszczeniu sprawc jeszcze raz czy dalejleci bo może zgniła uszczelkapod plastikiem od filtra a jak dalej bedzie lecieś to cieknie szybą pozdrawiam
- piwko*!
- Czytacz